5 syytä lähteä lomalla Harrinivaan

Kirkkaana virtaavien vesien ja korkealle kohoavien tuntureiden äärellä sijaitseva Muonio kätkee upean lomakohteen luontoa rakastavalle. Harriniva Hotels & Safaris tarjoaa Muoniossa monipuoliset mahdollisuudet nauttia lomasta Tunturi-Lapissa. Tässä 5 syytä miksi viettää loma Harrinivan kohteissa.

1. Lomaile vihreästi

Matkustaminen kotimaassa on todellinen ekoteko ja pienennät hiilijalanjälkeäsi valitsemalla kotimaanmatkan kaukomatkan sijaan. Valitse Harriniva lomakohteeksesi niin valitset toimijan, joka on vastuullisen matkailun edelläkävijä Suomessa. Tekeehän sekin matkasta vihreämmän, kun saat Muoniossa hengittää tutkitusti maailman puhtainta ilmaa.

 

 

2. Nauti puhdasta lähiruokaa

Harrinivan ravintolat suosivat paikallisia ja tuoreita raaka-aineita. Jos kaiken lisäksi suosit luomua, on Torassiepin mökkikylän luomu- ja lähiruokaravintola sinun kohteesi. Ruoanperuselementteinä toimivat poronliha, lähijärvien kalat sekä marjat ja sienet.

 

3. Ikimuistoiset aktiviteetit

Harrinivan vieraana et vietä lomaa sängyssä lojuen! Lukuisat aktiviteetit takaavat ikimuistoisen loman. Eläinten ystäville löytyvät husky-, poro- ja hevosaktiviteetit. Kalastajalle Muonionjoki tarjoaa kunnon apajat, mutta jos mielesi halaajaa jotain vauhdikkaampaa voit heittäytyä villiin koskenlaskuun, josta kukaan ei pääse kuivana rannalle.

 

 

4. Majoitu omalla tavallasi

Haluatko yöpyä upeassa sviitissä, olla oman jokivarsimökin yksityisyydessä vai nukutko omassa teltassa. Päätä itse, kaikki käy! Majoittumisesta voi tehdä unohtumattoman kokemuksen valitsemalla puihin ripustettavan Tentsilen tai todellisen ”glamping” majoituksen Aurora Dome luksusteltan, joka mahdollistaa luonnon ihmeiden seuraamisen suoraan omasta sängystä.

 

 

5. Meille on helppo tulla

Mikä on sinun tapasi matkustaa? Haluatko ajella omalla autolla omassa tahdissa, istahtaa bussiin lukemaan lempikirjaasi, nauttia vaihtuvista maisemista junavaunussa vai haluatko lentää nopeasti lähelle kohdettasi? Kaikki nämä tuo lähelle, kun lähdet lomalle Harrinivaan.