Harriniva

Hotelli Harriniva sijaitsee Muonionjoen viereltä ja aivan Pallas-Ylläksen kansallispuiston läheisyydessä. Täältä löydät monipuoliset majoitukset, herkulliset ravintolapalvelut sekä uskomattomia aktiviteetteja.

Varaa majoitusVaraa aktiviteetti

TERVETULOA HARRINIVAAN

Hotellimajoitusta, mökkimajoitusta sekä leirintäalue caravan- ja telttapaikoilla Muonionjoen upeassa rantamaisemassa. Majoituksen lisäksi Hotelli Harrinivasta löytyy herkulliset ravintolapalvelut sekä iltaohjelmaa Bar Northissa.

Monipuoliset majoitusvaihtoehtomme takaavat sen, että jokaiselle löytyy mieleinen paikka levätä aktiivisen päivän päätteeksi. Uskomattomat aktiviteetit, huippu majoitusta, herkullista ruokaa ja iltaohjelmaa pubissa. Aivan Hotelli Harrinivan pihasta löydät myös arktisen rekikoirakeskuksemme, jonka yli 400 huskya toivottaa vieraat tervetulleiksi iloisella hännän heilutuksella. Mitä muuta täydelliseen lomaan tarvitaan?

Keskiyön aurinko, ruskan väriloisto ja talven taika antaa hienon lisän jo muuten uskomattomalle kohteelle. Lisää luonnon kauneuteen unohtumattomat safarit huskyjen tai moottorikelkkojen kanssa, koskenlasku Muonionjoessa tai vaikka jääkarting, niin lomasi meillä ei tule unohtumaan.

Halutessasi lomalle Hotelli Harrinivaan voit varata majoituksen ja aktiviteetit verkkokaupastamme, tai valita valmiin paketin valikoimastamme. Voit myös esittää toiveesi ja rakennetaan sinulle ja ryhmällesi sopiva kokonaisuus yli 40 vuoden kokemuksella.

Toteutetaan lomaunelmasi yhdessä!

Kesäkautemme päättyy 22.09.2019.
Talvikautemme alkaa 21.11.2019 ja päättyy 13.04.2020.

 

Harriniva
Harrinivantie 35, FI-99300 Muonio
+358 400 155 100
sales@harriniva.fi | www.harriniva.fi