Majoitus - harriniva

Kodikasta majoitusta Euroopan pisimmän vapaana virtaavan joen rannalla

Harriniva hotellin 64 huonetta tarjoavat majoitusta jokaiseen makuun. Huoneita löytyy pienemmästä kahden hengen huoneesta aina saunalliseen sviittiin saakka. Hotellihuoneet on sisustettu erämaa tyylisesti, joista jokaisesta löytyy oma kylpyhuone. Osassa huoneista löytyy myös oma sauna ja tämän lisäksi asiakkaillamme on mahdollisuus käyttää hotellin saunaa päivittäin.

 

Aivan hotellin viereltä, Muonionjoen rannalta löytyvät mökkimme. Leirintämökkimme tarjoavat mukavat oltavat neljälle hengelle ja mökeissä on sähköt, mutta ei juoksevaa vettä. Rannan läheisyydestä löytyvät myös saunalliset rantamökit, joissa on oma kylpyhuone, sauna sekä keittonurkkaus.

Uusimmissa mökeissämme, jokivarsi mökeissä yöpyy helposti kuusikin ihmistä. Aivan Muonionjoen rannalla sijaitsevissa jokivarsimökeistä löytyy oma sauna sekä keittiö. Mökit sopivat täydellisesti keskiyön auringon sekä revontulien ihailemiseen suoraa Muonionjoen rannalta.

 

Leirintäalueeltamme löydät 32 caravanpaikkaa sekä 20 telttapaikkaa ja ne sijaitsevat aivan Muonionjoen sekä hotellin ravintolapalveluiden läheisyydessä. Tarjoamme myös satumaisia puitteita yöpymiselle luonnon keskellä eräkämpillämme, joita vuokraamme myös yksityiskäyttöön Länsi-Lapin alueella.

Varaa nyt

Loading...