Ravintola

Keittiöfilosofiana on tarjota terveellistä ja perinteistä suomalaista luomu- ja lähiruokaa.

Torassiepin 40-paikkainen ravintola ei tarjoile á la carte annoksia, vaan viikoittain kiertävää ruokalistaa, joka edustaa perinteistä suomalaista ruokakulttuuria modernilla twistillä. Ravintola keskittyy tarjoilemaan luomu- ja lähiruokaa, jonka peruselementteinä käytetään poronlihaa, lähijärvien kalaa, marjoja sekä sieniä.

On sitten kyseessä yritys, kaveriporukka tai juhlaväki, löytyy Torassiepistä useampi vaihtoehto ruokailuun ja kokoontumiseen. Aihkikota sekä Poropirtti tarjoaa tilat 70 henkilölle ja Pikkukota 30 henkilölle.

Torassiepin aamiainen:

Ma-Su 08:00-10:00

Jos etsit vielä enemmän säväyttävää tilaa ruokailuun, tarjoaa talvisin Winter Villagen jääravintola tilat jopa 50 hengelle ruokailemaan keskelle uskomattomia lumiveistoksia. Suunnittelemme mielellämme ruokailun juuri teidän toiveiden mukaisesti!

Ravintolamme on avoinna aukiolokausina kello 08:00-21:00. Keittiö palvelee kello 08:00-20:30. Ravintolan herkullinen kesämenu saatavilla keittiön aukioloaikoina.

Torassiepin päivällinen:

Ma-Su 18:00-21:00
Päivällinen tarjolla 1.7.-11.7., 15.7.-25.7., 29.7.-8.8. sekä 12.8.-22.8.2019

KAHDEN VIIKON KIERTÄVÄ PÄIVÄLLISMENU ALKAEN 1.7.2019

Maanantai:
Aurakeitto
Häränrinta
Paistinkastike
Juuresmuusi

 

Perjantai:
Fenkolikeitto
Poro-Hirvi mureke
Paistinperunat

Tiistai:
Kurpitsakeitto
Kalkkunaleike
Villiriisi
Punaviinikeitto

 

Lauantai:
Kasvissosekeitto
Possunkylkeä
Uuniperunaa

Keskiviikko:
Parsakaalikeitto
Karjalanpaisti
Kermaperunat

 

Sunnuntai:
Sipulikeitto
Porsaan kasleri
Kermakastike
Paistinperunat

Torstai:
Väinönputkikeitto
Poronkäristys
Pottumuusi

Maanantai:
Kukkakaalikeitto
Kalkkuna pastrami
Punaviinikastike
Parsakaalirisotto

 

Perjantai:
Porkkanakeitto
Paistettu puna ahven
Ruohosipulikastike
Puikulaperunaa

Tiistai:
Valkosipuli-tomattikeitto
Taikinoitu viljaporsaan sisäfile
Savustettua perunaa
Madeirakastiketta

 

Lauantai:
Kasvissosekeitto
Possunkylkeä
Ohratto
Bernaiskastiketta

Keskiviikko:
Bataattikeitto
Paahdettua turskaa
Haudutettuja Kasviksia
Sitruuna hollandaisekastiketta

 

Sunnuntai:
Metsäsienikeitto
Savustettua jäämerenlohta
Tilli-peruna kakku
Valkoviini-voikastike

Torstai:
Purjo-perunakeitto
Hirvikäristys
Pottuvoi
Maustekurkku
Puolukkasurvos