Seitsemän yötä, jotka on omistettu revontulien metsästykseen

Tiesitkö, että on monia tapoja kokea revontulet?

Mitäpä jos sen sijaan, että seisoisit joka ilta hotellin pihalla ja tuijottaisit taivaalle, osallistuisitkin viikon mittaiseen revontulijahtiin kanssamme! Retkemme vievät sinut arktiseen yöhön, pois kylien valoista.

Revontulten metsästyksen ei tarvitse olla tylsää! Erilaiset talviaktiviteettimme tempaavat sinut mukaan ja pääset nauttimaan kauniista tähtitaivaasta, lapin koskemattomasta luonnosta ja jos onni suo – upeista revontulista!

Kohokohdat

Ilta-aktiviteettimme vievät sinut seikkailuihin, kun aika on sopivin maagisten revontulten bongaamiseen!

Nauti iltapororetken hiljaisuudesta

 

Hinta
Alkaen 2020 € / hlö

Saatavilla
Tammi-, helmi ja maaliskuussa Harriniva Adventure Resort
Tammi-, helmi- ja maaliskuussa Jeris Lakeside Resort

Sisältää

  • Kuljetukset Kittilän lentoasemalta
  • Lämpimät talvivaatteet
  • Majoitus 7 yötä täysihoidolla (saapumispäivän illallisesta, lähtöpäivän aamupalaan), läksiäisillallinen, ilmainen kahvi ja tee saatavilla hotellin ravintolassa
  • Paketin aktiviteetit

Majoitus

Best of Northern lights paketti on saatavilla
Harriniva Adventure Resort ja Jeris Lakeside Resort.

Aikataulu

Päivä 1
Saapuminen

Päivä 2-7
Aktiviteetit ja vapaa-aikaa

Päivä 8
Lähtö

Aloituspäivä lauantai tai sunnuntai

Special tip!

Useimmat ohjelman aktiviteeteista toteutetaan illalla. Jotta saat kaiken mahdollisen irti lapin lomastasi, voit varata retkiä viikko-ohjelmastamme aamu- ja iltapäiville!

Päivittämällä illalliset Wilderness Plus Menuun pääset nauttimaan paikallisista raaka-aineista ja lähiruoasta toteutetun erikoismenun joka ilta!

Aktiviteetit

Revontuliretki poroilla

Koe maaginen retki pororeellä matkustaen lapin yössä revontulia etsien. Matkusta mukavasti viltin alla poronhoitajamme perässä soita ja metsiä pitkin, mutta muista pitää silmäsi auki revontulten varalta!

Revontulten salaisuudet

Tietopakettimme tutustuttaa sinut mystiseen ilmiöön nimeltä revontulet! Ohjelman aikana kuulet erilaisia tarinoita revontulista ja pääset tutustumaan tieteeseen revontulten takana.

Revontulirekiretki

Hyppää kelkan reen kyytiin, kun viemme sinut kauemmas valosaasteesta tulille nauttimaan luonnon hiljaisuudesta ja jos onni käy, taivaalla tanssivista revontulista!

Cocktailit jääbaarissa!

Ihaile lumittaidetta ja nauti baarimestarin valmistama cocktail kylän viileimmällä jäätiskillä!

Revontuliretki moottorikelkoilla

Mahdollisuudet revontulten näkemiseen maksimoituvat tällä retkellä! Retki vie sinut parhaimpiin paikkoihin, joihin et ehkä muuten lähtisi revontulia bongaamaan. Ajomatka on noin 20 km. Kaksi hlö/moottorikelkka.

Huskysafari 15 km

Mikä olisikaan mukavampi tapa tutustua lapin luontoon, kuin huskysafari! Reippaan alkulähdön jälkeen, pääset nauttimaan hiljaisesta tassujen ravista maisemien vilistessä ohitsesi. Kaksi henkilöä / reki. Tämä retki toteutetaan päiväaikaan.

Revontuliretki lumikengillä

Tämä opastettu iltalumikenkäretki vie sinut kauniiseen lumiseen metsään. Nauti hiljaisuudesta ja ympäröivästä luonnosta, mutta muista silmäillä taivaalle revontulten toivossa!

Tärkeää tietoa

Tämä lomapaketti sopii myös 15-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Moottorikelkkasafareilla omavastuu max. 800 €/moottorikelkka. Kuljettajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt ja omistaa voimassaoleva ajokortti jonka ajokorttiluokka soveltuu moottorikelkalla ajamiseen. Ajokortti on oltava safarilla mukana.

Harriniva Hotels & Safaris pidättää oikeuden ohjelmamuutoksiin esimerkiksi turvallisuuteen tai keliolosuhteisiin liittyvien syiden vuoksi.