Hyppää moottorikelkan kyytiin ja lähde tutkimaan Pallas-Yllästunturin aluetta! Vietä pitkä viikonloppu kelkkareiteillä tuntureiden kupeessa ja ikimetsissä kaukana kaikesta.

Pallas-Yllästunturin kansallispuisto on yksi Suomen vanhimmista puistoista- ja mielestämme niistä kaikkein kaunein! Seikkailu vie sinut kansallispuiston ympäri kolmessa päivässä.

Hengitä maailman puhtainta ilmaa ja tutustu paikallisiin kyliin; kuvankauniiseen Ylläsjärveen ja rauhaisaan Raattamaan, joka elää poronhoidosta.

Päivät vietät kelkkaillen läpi erämaametsien, yli soiden ja järvien. Iltapäivällä saapuessasi majoituskohteeseen on aika rentoutua ja nauttia illallisesta. Pallas-Ylläs Expedition on täydellinen yhdistelmä seikkailua ja rentoa oleilua.

Lähde tutkimusretkelle täynnä vauhdin hurmaa, mahtavia Lapin maisemia ja uniikkeja kokemuksia!

Pallas-Ylläs Expedition

Kohokohdat

  • Kelkkaile Pallas-Yllästunturin kansallispuiston ympäri ja hengitä maailman puhtainta ilmaa

  • Yhdistä seikkailuntäyteiset päivät ja rennot illat

  • Nauti paikallisesta tunnelmasta Ylläsjärven ja Raattaman kylissä

Hinta
Alkaen 2795€ / henkilö

Saatavuus
Tammikuu, helmikuu & maaliskuu

Muut ajankohdat sopimuksesta, minimissään 4 henkilöä


Ohjelma

Päivä 1 – Tervetuloa!

Tervetuloa Lappiin! Lentokenttäkuljetus Kittilästä tuo sinut Muonioon, jossa nautit illallista ja majoitut safarimajoituksessa.

Päivä 2 – Seikkailu alkaa

Tapaa kokenut oppaasi ja ryhmäsi aamiaisen jälkeen. Opas kertoo tulevasta ohjelmasta ja antaa turvaohjeet sekä ajo-opetusta.

Tämän jälkeen on aika aloittaa seikkailu! Ohjaa moottorikelkkasi läpi lumipeitteisten metsien ja yli järvien. Myöhään iltapäivällä saavut Ylläsjärven valokuvaukselliseen kylään, jossa herkullinen illallinen ja viihtyisä majapaikka odottavat.

Ajomatka 100km

Päivä 3 – Tuntureiden ympäri

Tänään seikkailu jatkuu kelkkareiteillä Pallas-Yllästunturin kansallispuiston ympäri. Ihaile tunturimaisemaa jota suot ja ikimetsät täplittävä. Hengitä syvään maailman tutkitusti puhtainta ilmaa.

Päivän etappi vie kohti pohjoista ja Raattaman kylää, joka on tunnettu poronhoidosta. Jos olet onnekas saatat tavata pari sen pörröisistä asukeista. Illalla on aika rentoutua saunoen ja nauttien illallista.

Ajomatka 110km

Päivä 4 – Erämaassa

Syö tuhti aamiainen, sillä reitti kulkee pääosin erämaassa kaukana kylistä ja osittain vanhaa postipolkua pitkin. Pidä tauko Puolitaipaleen kämpällä, jossa metsänvartija majaili vanhoina aikoina.

Jännittävän ajopäivän jälkeen olet kulkenut koko matkan kansallispuiston tuntureiden ympäri ja tätä on syytä juhlia! Vietä hauska ilta ryhmäsi kanssa seikkailun parhaita paloja muistellen ja nauti lappilaisista herkuista jäähyväisillallisella.

Ajomatka 100km

Päivä 5 – Näkemiin

Aamiaisen jälkeen kuljetus vie sinut Kittilän lentokentälle.

Pakettiin sisältyy

  • Meno-paluu lentokenttäkuljetukset Kittilä-Muonio
  • Lämpimät moottorikelkkavarusteet
  • Kaikki majoitus ja täysihoito (saapumispäivän illallisesta lähtöpäivän aamiaiseen)
  • Yöpyminen jaetussa majoituksessa ennen ja jälkeen moottorikelkkasafarin
  • Kaksi yötä mökissä tai asunnossa moottorikelkkasafarin aikana
  • Aktiviteettiohjelma

Majoitus

Ensimmäisen ja viimeisen yön majoitus on Harriniva Hotels & Safaris kohteessa tai yhteistyökumppaneilla Muonion alueella.


Moottorikelkkasafarin aikana yövyt kaksi yötä mökeissä, asunnoissa tai hotellihuoneissa. Majoitukset ovat viihtyisiä ja niissä on yhteiset peseytymis- ja wc-tilat koko ryhmälle.

Tärkeää tietoa

Kaikki ohjelmassa esitetyt ajomatkat ovat arvioita. Reitti saattaa muuttua kelin, turvallisuuden tai muiden yllättävien tilanteiden johdosta. Osallistujan tulee olla vähintään 18 vuotias, jolla on tarvittava ajokortti. Safarilla jokainen ajaa omaa moottorikelkkaa, ei mahdollisuutta jakaa moottorikelkkaa toisen henkilön kanssa. Ohjelma vaatii riittävän hyvän fyysisen kunnon.

Moottorikelkkasafari ajetaan Ski-Doo Grand Touring Sport 600 ACE nelitahti moottorikelkalla.