Jeris

Löydät Hotelli Jeriksen keskeltä Lapin aitoa luontoa aivan Jerisjärven rannalta.
Täällä pääset nauttimaan monipuolisista aktiviteeteista, kauniista Sauna Worldista, herkullisesta ruoasta sekä kodikkaasta majoituksesta.

Varaa majoitusVaraa aktiviteetti

 JERIS ON SULJETTU JA AVAA JÄLLEEN TALVIKAUDEKSI 1.12.2020

VOIT KUITENKIN VARATA MAJOITUSTA SEKÄ ARCTIC SAUNA WORLDIN

YKSITYISTILAISUUKSIIN TÄLLE KESÄLLE.

KYSY LISÄÄ RYHMÄVARAUKSISTA MYYNNISTÄMME:

SALES@HARRINIVA.FI / +358 400 155 110

Hotelli Jeris on luonnosta nauttivan unelmalomakohde. Vieressä sijaitsevan Jerisjärven kirkkaat vedet, ympäröivä puhdas luonto ja vierestä löytyvä Pallas-Yllästunturin kansallispuisto tarjoaa kaikki mahdollisuudet, joita luonnosta nauttiva tarvitsee. Suoraan pihasta voi ampaista hiihtoladuille, lumikenkäreiteille sekä upeille talviaktiviteeteillemme.

Monipuolisen majoituksen lisäksi Hotelli Jerikseltä löytyy herkulliset ravintolapalvelut, uniikki Sauna Maailma erilaisine saunoineen sekä viihtyisä Pub Piilopaikka. Jeris on täydellinen koko perheen lomakohde luontoa rakastaville.

Sijainniltaan Hotelli Jeris sopii täydellisesti luonnon ihmeiden tarkasteluun, kun revontulet tanssivat kirkkaalla taivaalla ja keskiyön aurinko loistaa ympäröivillä tuntureilla. Tähän, kun lisää suoraan pihasta alkavat aktiviteettimme, sinun ei tarvitse muuta kuin nauttia lomasta.

Lomasi Jeriksellä voit varata suoraan verkkokaupassamme, josta löydät majoitukset sekä aktiviteettimme. Voit myös valita lomasi valmiista paketeistamme, jotka on suunniteltu yli 40 vuoden kokemuksella. Jos, et löydä paketeista mieluista vaihtoehtoa, ole suoraan yhteydessä meihin, niin rakennetaan unelmiesi loma yhdessä.

Aito Lappi odottaa sinua!

Hotelli Jeris avaa

talvikautensa 1.12.2020

Tervetuloa Jerisjärven rannalle, aivan kansallispuiston kupeeseen. Myös Arctic Sauna World kutsuu sinut neljän elementin saunoihinsa.

Jeris
Jerisjärventie 91, FI-99300 Muonio
+358 400 177 600
sales@harriniva.fi | www.harriniva.fi