Kilpis

Kilpikseltä voit varata itsellesi lennon Lapin eksoottisimmille kalavesille tai aloittaa vaelluksen aivan uusista maastoista. Vuokraamme myös kumiveneet, SUP-laudat sekä kajakit.

TERVETULOA KILPIKSELLE

Ainutlaatuinen sijaintimme tarjoaa mahdollisuuden kokea uniikki Tunturi-Lapin kauneus jännittävillä tavoilla. Polar-lento lennättää sinut ja ystäväsi mukavasti ja turvallisesti parhaille kalavesille ja kaikkein kauneimmille vaellus sekä hiihtopaikoille Pohjois-Suomeen ja Ruotsiin. Tarjoamme seikkailuja koskemattomaan erämaahan ja hämmästyttäville vuoristojärville.

 

Voit myös vuokrata meiltä moottorikelkan ja oppaan. Huomioithan, että Kilpisjärvellä osa alueista tarvitsee luvat siellä vierailulle. Esimerkiksi matka Haltille voidaan tehdä vain oppaan kanssa. Tarjoamme myös reissuja tilauksesta Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.

Meillä on suuri ilo esitellä sinulle Lapin ainutlaatuista luontoa ja sen kiehtovia ilmiöitä, kuten revontulia sekä keskiyön aurinkoa. Haluamme tarjota meidän ”Best In Wilderness”-seikkailuja, jotka jäävät varmasti jokaisen niitä kokevan muistoihin. Pystymme järjestämään paljon erilaisia aktiviteetteja sekä kesällä, että talvella. Toivomme, että löydät lomasi täällä Lapissa ja se tulee olemaan ainutlaatuinen kokemus. Jos todella etsit taukoa arkielämästä, kannattaa suunnata Kilpisjärvelle.

Kilpis
Käsivarrentie 14000, FI-94490 Kilpisjärvi
+358 400 396 087
polar.lento@harriniva.fi | www.harriniva.fi