TORASSIEPPI ON SULKENUT TÄLTÄ KESÄLTÄ

AVAAMME JÄLLEEN TALVIKAUDELLE 1.12.2020

Torassiepista löydät mökkikylän, caravan parkin, luomu- ja lähiruokaravintolan, porotilan museoineen, huskytarhan, talvella Winter Village -lumihotellin ja ravintolan sekä Aurora Dome -luksusteltat. Porotilallamme on takanaan perinteikäs ja pitkä historia vuodesta 1847 lähtien.

Jos puhdas luonto, puhdas ruoka ja luonnon ihmeet ovat lähellä sydäntäsi, on Torassieppi kohteesi niin kesällä, kuin talvellakin. Retkeilyreitit lähtevät suoraan pihapiiristä, ravintolapalvelut ovat käytössäsi päivittäin ja porotilalla sekä huskytarhalla on mukava käydä tutustumassa eläimiin. Sijainti Toras-Sieppi järven rannalla mahdollistaa retket kirkkailla vesillä esim. melontaretkillämme.

Torassieppi on kohteena täydellinen keskiyön auringosta, syksyn ruskasta sekä revontulista nauttimiseen. Vie lomakokemus aivan uudelle tasolle yöpymällä Aurora Domessa, josta pääset ihailemaan näitä luonnon ihmeitä suoraan sängystäsi. Jos kaipaat aktiviteetteja lomallasi, voit valita omasi monipuolisista aktiviteeteistamme, joista löydät mm. husky-, poro- ja hevosaktiviteetteja.

Lomasi ja aktiviteettisi Torassiepissä voit varata suoraan verkkokaupastamme, tai valitse valmis paketti valikoimastamme. Voit myös kertoa meille toiveesi ja rakennetaan yhdessä ikimuistoinen sinulle ja ryhmällesi.

Tervetuloa imemään hyvinvointia puhtaasta luonnosta, puhtaasta ruoasta ja luonnossa liikkumisesta.

Torassieppi avaa ovensa taas talvikaudeLLA

Tervetuloa kokemaan Lapin puhtaat maut ja puhdas luonto uniikkien majoituksiemme, herkullisten ruokiemme ja monipuolisten aktiviteettiemme kautta 1.12.2020 alkaen.

Torassieppi Reindeer Farm and Cottages
Torassiepintie 212, FI-99300 Muonio
+358 40 170 1925
sales@harriniva.fi | www.harriniva.fi