TORASSIEPPI ON avoinna 20.9.2020 saakka
sekä syyslomaviikoilla 42 ja 43

 

LOPPUKESÄN JA SYKSYN AUKKIOLOAJAT

3.8.-9.8. Majoitusta ilman palveluita

10.8.-22.8. Normaalisti avoinna palveluilla

23.8.-5.9. Majoitusta ilman palveluita

6.-11.9. Normaalisti avoinna palveluilla

12.-16.9. Majoitusta ilman palveluita

17.-20.9. Normaalisti avoinna palveluilla

 

Normaalisti avoinna palveluilla = Olemme avoinna klo 8–21. Majoitusta on saatavana mökeissä, huoneissa, Tentsile-puumajoitteessa ja Aurora Domessa. Ravintolan puolella mahdollisuus aamiaiseen sekä buffet-illalliseen. Myös lounasta saatavilla yli 4 henkilölle (varaathan päivää ennen). Järjestämme porotilavierailuja (varaathan päivää ennen), vuokraamme polkupyöriä, kanootteja, veneitä, kalastusvälineitä ja sup-lautoja.

Majoitus ilman palveluita = Majoitusta on saatavilla, vuokraamme varusteita ja teemme porotilavierailuja. Varaathan nämä kuitenkin ajoissa etukäteen, niin olemme paikan päällä palvelemassa teitä sovittuna aikana.

 

Tervetuloa Torassieppiin!

Torassiepista löydät mökkikylän, caravan parkin, luomu- ja lähiruokaravintolan, porotilan museoineen, huskytarhan, talvella Winter Village -lumihotellin ja ravintolan sekä Aurora Dome -luksusteltat. Porotilallamme on takanaan perinteikäs ja pitkä historia vuodesta 1847 lähtien.

Jos puhdas luonto, puhdas ruoka ja luonnon ihmeet ovat lähellä sydäntäsi, on Torassieppi kohteesi niin kesällä, kuin talvellakin. Retkeilyreitit lähtevät suoraan pihapiiristä, ravintolapalvelut ovat käytössäsi päivittäin ja porotilalla sekä huskytarhalla on mukava käydä tutustumassa eläimiin. Sijainti Toras-Sieppi järven rannalla mahdollistaa retket kirkkailla vesillä esim. melontaretkillämme.

Torassieppi on kohteena täydellinen keskiyön auringosta, syksyn ruskasta sekä revontulista nauttimiseen. Vie lomakokemus aivan uudelle tasolle yöpymällä Aurora Domessa, josta pääset ihailemaan näitä luonnon ihmeitä suoraan sängystäsi. Jos kaipaat aktiviteetteja lomallasi, voit valita omasi monipuolisista aktiviteeteistamme, joista löydät mm. husky-, poro- ja hevosaktiviteetteja.

Lomasi ja aktiviteettisi Torassiepissä voit varata suoraan verkkokaupastamme, tai valitse valmis paketti valikoimastamme. Voit myös kertoa meille toiveesi ja rakennetaan yhdessä ikimuistoinen sinulle ja ryhmällesi.

Torassieppi ON avOINNa 20.9.2020 SAAKKA

Tervetuloa kokemaan Lapin puhtaat maut ja puhdas luonto uniikkien majoituksiemme, herkullisten ruokiemme ja monipuolisten aktiviteettiemme kautta.

Torassieppi Reindeer Farm and Cottages
Torassiepintie 212, FI-99300 Muonio
+358 40 170 1925
sales@harriniva.fi | www.harriniva.fi