Ravintola

Keittiöfilosofiana on tarjota terveellistä ja perinteistä suomalaista luomu- ja lähiruokaa.

Torassiepin 40-paikkainen ravintola ei tarjoile á la carte annoksia, vaan viikoittain kiertävää ruokalistaa, joka edustaa perinteistä suomalaista ruokakulttuuria modernilla twistillä. Ravintola keskittyy tarjoilemaan luomu- ja lähiruokaa, jonka peruselementteinä käytetään poronlihaa, lähijärvien kalaa, marjoja sekä sieniä.

On sitten kyseessä yritys, kaveriporukka tai juhlaväki, löytyy Torassiepistä useampi vaihtoehto ruokailuun ja kokoontumiseen. Aihkikota sekä Poropirtti tarjoaa tilat 70 henkilölle ja Pikkukota 30 henkilölle.

Jos etsit vielä enemmän säväyttävää tilaa ruokailuun, tarjoaa talvisin Winter Villagen jääravintola tilat jopa 50 hengelle ruokailemaan keskelle uskomattomia lumiveistoksia. Suunnittelemme mielellämme ruokailun juuri teidän toiveiden mukaisesti!

Torassiepin ravintola toivottaa teidän tervetulleeksi nauttimaan luomu- ja lähiruokaa.