Winter Village

Unohtumattomia muistoja talven ihmemaasta 

Torassiepin Winter Village tarjoaa unohtumattomia elämyksiä, kun voit yöpyä lumihotellin iglussa, herkutella jääravintolan annoksilla tai nauttia lämpimiä juotavia Ice Baarissa. Winter Villagen yhteydestä löytyy iglujen, jääravintolan ja Ice Baarin lisäksi talven toimintapuisto lapsille ja lapsenmielisille.

Torassiepin Winter Villagessa sinulla on mahdollisuus majoittua perinteisessä lumi-iglussa samalla lailla kuin pohjoisella seudulla on tehty iät ja ajat.

Winter Villagen Ice Bar palvelee satunnaisesti ja ilmoitamme tästä Facebook sivuillamme. Kannattaa seurata meitä @Torassieppi.

Ikimuistoisen yön voit viettää niin yksin kuin kaksinkin. Täysin lumesta ja jäästä rakennetun iglun sisälämpötila pysyy siedettävänä, vaikka ulkona paukkuisi kovempikin pakkanen. Tarjoamme sinulle lämpimän makuupussin ja alustan, sekä kuumaa juomaa jotta kokemuksestasi tulisi entistä mukavampi!

Torassiepin Winter Village jääravintolan ikimuistoisiin tiloihin mahtuvat jopa 50 hengen ryhmät ruokailemaan, tai viettämään mukavan yhdessäolo hetken Ice Barissa kuumien juomien äärellä. Suunnittelemme mielellään juuri sinun ryhmällesi hieman erikoisemman ruokailun.