Hyvinvointia Jerisjärven rannalla

 

VARAA TÄSTÄ

HYVINVOINTIHEIMON RENTOUTUMISRETKI POHJOISEEN

Pohjoisen neljän päivän irtiotto on sukellus Suomen lapin ja Sinun omaan rauhan ja rentouden tilaasi. Pääset irrottautumaan kaikesta arjen suorittamisesta ja pyörittämisestä. Neljän päivän aikana mielesi ehtii rauhoittua ohjatuissa harjoituksissa ja yhteisissä keskusteluissa sekä lempeissä aktiviteeteissa ja viimeistään saunan lauteilla ja avannossa. 

Halutessasi Sinulle tarjoillaan mahdollisuuksia päästää irti kaikista tunteista ja kuormasta, mitä et enää tarvitse ja tilalle voit ammentaa jotakin itsellesi merkityksellistä. Löytää juuri niitä omia juttuja, jotka ovat Sinulle tärkeitä. Oivaltaa juuri niitä pieniä merkityksellisiä asioita, joita Sinun voi olla hyvä askel kerrallaan tuoda myös tulevaan arkeesi, jotta rauha ja rauhallinen inspiraatio kulkee mukanasi myös hyvinvointiretken jälkeenkin.

Hyvinvointiviikonloppu järjestetään 11.-14.03.2021, varaa paikkasi ajoissa!

 

Hyvinvointia Jerisjärven rannalla Lapissa

Tällä retkellä Sinut otetaan huomioon kokonaisuutena: pääset tekemään kehollisia harjoitteita, jotka mahdollistavat kehon hyvää oloa ja rauhaa sekä mielen harjoituksia, jotka selkeyttävät ja rajaavat ja karsivat, innostavat ja inspiroivat Sinun elämääsi sellaisia asioita, joita nyt tarvitset.

Tällä retriitillä Sinulla on mahdollisuus ottaa itsellesi aikaa unelmaympäristössä ja lähteä retriitiltä VIISAAMPANA sen suhteen, mitä haluat ja miten teet arjestasi entistä mielekkäämpää. ONNEKKAANA siitä, että olet kohdannut samanhenkisiä ihmisiä ja käynyt erittäin sydäntä avaavia ja täyttymystä tuovia keskusteluja. VANHEMPANA, kun olet kuunnellut kehoasi ja tiedät, mitä se haluaa, olet saanut ideoita oman hyvinvoinnin fyysisen puolen kehittämiseen. KIITOLLISENA siitä, että olet tarjonnut itsellesi mahdollisuuden kääntyä kuulemaan omia ajatuksiasi – mitä minä olen juuri nyt ja mitä minä haluan olla tulevaisuudessa?

Retriitin sisältö on teemansa puitteissa joustava ja ryhmän tarpeita kuunteleva. Voit valita osallistua kaikkeen ohjattuun sisältöön tai valita levätä miten paljon koetkaan lepoa tarvitsevasi -tai nauttia luonnosta. Täällä mikään ei ole pakko! Kaikki harjoitukset on suunniteltu tukemaan hyvää oloasi ja Sinua palveleviksi.

Snowy trees in the fell

Ohjelma on suunniteltu niin, että Sinulla on mahdollisuus levätä ja osallistua, oivaltaa ja onnistua. Retken aikana minimoimme elektroniikkalaitteiden käytön, jotta rauhoittuminen ja irtiotto todella onnistuisi!

Tämä retriitti sopii Sinulle, jos
Kaipaat rauhaa
Haluat inspiraatiota
Tarvitset pientä taukoa arjesta

Sinä saat:
Majoituksen Jeriksen hotellihuoneessa
Ruokailut (aamupala, lounas, päivällinen)
Valmennukset
Yhden sisäänpääsyn Arctic Sauna Worldiin
Aamuharjoitukset
Yhteiset keskustelut
Työkaluja tulevaan
Ohjattua rentoutumis ja mielikuvaharjoittelua
Uutta ajateltavaa ja vanhaan liimattavaa
Mahdollisuuden päästää irti ja ottaa mukaan
Olla se sinä, joksi olet tulossa

Ohjaajanasi toimii fysioterapeutti ja psyykkinen valmentaja, Maria Kaunismäki.

Maria on lempeä ja luotettava ohjaaja, jonka ohjauksessa Sinun on helppo rentoutua, pohtia ja oivaltaa. Maria on fysioterapeutti ja psyykkinen valmentaja, jonka ansiosta vahva kokonaisvaltainen ihmisnäkemys antaa tilaa niin fyysisille kuin henkisille kysymyksille ja vastauksille – sekä niiden yhteyksien ymmärtämiselle. Retken aikana pääset siis nauttimaan niin fyysisen kuin psyykkisen puolen ohjauksesta/valmennuksesta itsellesi sopivina annoksina. Maria rakastaa kohtaamisia, saunaa, avantoa sekä rentoja ja rakkaudentäyteisiä rauhan hetkiä ja ohjaa Sinutkin mielellään näiden äärelle.

Asiakkaiden kommentteja:

”Marian kanssa tulee nopeasti tunne, ettei mikään aihe ole kielletty. Saan olla sitä, mitä olen ja puhua mistä haluan asioiden oikeilla nimillä.”

”Maria on jotenkin onnistunut sisäistämään todella suuren määrän tietoa, jota hän osaa jakaa kiehtovalla ja juuri oikealla tavalla vastaanottajalle. Inspiroivaa valmennusta, paljon hyviä kysymyksiä, ajatuksia ja töytäisyjä.”

 Voit lukea lisää Mariasta TÄÄLTÄ.

Hyvinvointiviikonloppu Jeriksellä – paketti sisältää:

3 yötä Hotelli Jeriksellä täysihoidolla

Hotelli Jeris sijaitsee Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kupeessa Jerisjärven rannalla. Hotelli ja huoneet ovat uusittu 2019.
Hotellin pihasta lähtee kattava hiihtolatuverkosto kansallispuistoon ja järven jäälle. Alueella on myös monta autiotupaa ja avolaavua, jotka ovat loistavia päiväkohteita.
Majoitukseen sisältyy maittava aamiainen.

OHJATTUA HYVINVOINTIA

Tällä retkellä Sinut otetaan huomioon kokonaisuutena: pääset tekemään kehollisia harjoitteita, jotka mahdollistavat kehon hyvää oloa ja rauhaa sekä mielen harjoituksia, jotka selkeyttävät ja rajaavat ja karsivat, innostavat ja inspiroivat Sinun elämääsi sellaisia asioita, joita nyt tarvitset.

  Arctic Sauna World - sisäänpääsy

  Hotelli Jeriksen ja Jerisjärven rannassa sijaitsee Lapin ainutlaatuisin saunamaailma Arctic Sauna World.
  Saunamaailma koostuu viidestä saunasta ja 15m leveästä avantouintialueesta. Pakettiin sisältyy yksi sisäänpääsy saunamaailmaan.

  Lisätietoa Arctic Sauna Worldista

  Kesto:
  3 yötä, torstai – sunnuntai

  Ryhmäkoko:
  Min. 10 henkeä, tapahtuma vahvistuu kun minimi osallistujamäärä on täynnä!

  Ilmoittautuminen viimeistään 21.02.2021!

  Päivät:
  11.-14.03.2021

  Yhteistyössä Maria Kaunismäki / Fysio Kaunismäki

  Hinta:
  627,00€ / henkilö kahden hengen huoneessa
  759,00€ / aikuinen yhden hengen huoneessa

  Lentokenttäkuljetus Kittilän lentoasemalta:
  30,00/ henkilö / suunta

  Lisäyö (sis. aamiainen sekä illallinen):
  91,00€ / henkilö kahden hengen huoneessa
  135,00€ / henkilö yhden hengen huoneessa

  VARAA PAIKKASI SEURAAVALLA LOMAKKEELLA!

  Lisää lisätieto osioon mahdolliset lisäkysymykset ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

  Tämä varaus ei ole vielä sitova joten voit huoletta laittaa tiedustelun tulemaan.

   

   

   

   

   

  • (Tämä varaus ei ole vielä sitova, joten voit huoletta jättää alustavan varauksen meille.)