Info

Täältä löydät hyödyllisiä vinkkejä, kun unelmoit lomasta aidossa Lapissa tai haluat tietää lisää meistä ja meitä ympäröivistä luonnon ihmeistä.

Harriniva on perheyritys, jonka viisi kohdetta sijaitsevat Luoteis-Lapissa kauneimpien tuntureiden sekä koskemattomien erämaiden vierellä. Jo 1973 perustettu Harriniva tuottaa vahvalla kokemuksellaan ikimuistoisen loman, josta riittää varmasti kerrottavaa kotonakin. Tunnemme tehtäväksemme toimia mahdollisimman vastuullisesti matkailun saralla ja opettaa samoja tapoja kaikille vieraillemme.

Meille on helppo tulla! Tule vaikkapa lentäen meitä lähimpänä sijaitsevalle lentokentälle Kittilään. Järjestämme kenttäkuljetuksia tilauksesta. Junalla pääsee Kolarin asemalle, josta matkaa voi jatkaa bussilla Muonioon. Omalla autolla meille on helppo tulla teitä numero 21 tai 79. Oma auto mahdollistaa myös helpot vierailut niin Ruotsissa, kuin Norjassakin.

Harrinivan kaikki viisi kohdetta sijaitsevat uniikeissa ympäristöissä, jotka mahdollistavat unohtumattomien aktiviteettien järjestämisen aina koskenlaskusta usean päivän huskysafariin. Kohteemme sopivat hyvin myös luonnon ihmeiden, kuten revontulien sekä keskiyön auringon ihailuun. Hotelli Harriniva, Hotelli Jeris sekä Torassieppi sijaitsevat aivan Ylläs-Pallaksen kansallispuiston läheisyydessä. Muonio tunnetaan maailman onnellisimpana kuntana ja siihen saattaa vaikuttaa se, että täällä saa tutkitusti hengittää maailman puhtainta ilmaa.