Jeriksen kevään ruokalistat

 A la carte Jierrassa

A la cartea on tarjolla
Rantaravintola Jierrassa
17-21 välisenä aikana

Rautua L,G
Siitakesieniä, hollandaisekastiketta,
paahdettua puikulaperunaa

25€

Kasvis L, G
Punajuuri-kikhernemureketta,
siitakesieniä, hollandaisekastiketta ja
paahdettua puikulaperunaa

19€

Poron potka L, G
Perunamuusia ja liemikastiketta

24€

 

Päivän risotto L, G
Kysy tarjoilijalta päivän risotto

19€ / 23€

Diy Poronmakkara M, G

3€

Borssikeitto L, G

10€ / 15€​

Pöytävaraukset & lisätietoa
Numerosta:

Puh: +358 400 177 600

 

HOTELLI JERIKSEN LOUNASBUFFET

Lounasbuffet tarjoillaan
hotellin ravintolassa
12-14 välisenä aikana

MAANANTAI

Lasagne L

 

TIISTAI

Kanaa, choronkastiketta ja riisiä L,G

KESKIVIIKKO

Unkarilaista lihapataa ja paahdettuja perunoita M,G

TORSTAI

Fish & Chips

PERJANTAI

Lihapullia ja kermaista sinappikastiketta sekä perunamuussia L,G

LAUANTAI

Possua ja currykastiketta L

 SUNNUNTAI

Uunikalaa

Hinta:

15,00€

sis. salaattipöytä, pääruoka, leipä, jälkiruoka, kahvi ja tee.
Oikeudet muutoksiin pidetään.

Lisätietoja:

Puh: +358 400 177 600
Email: Jeris@harriniva.fi

 

HOTELLI JERIKSEN päivällisbuffet

Päivällisbuffet tarjoillaan
hotellin ravintolassa
18-21 välisenä aikana

MAANANTAI

Possunposkea ja tomaatti – chilikastiketta L,G

 

TIISTAI

Poron potka ja paistinlientä M,G

KESKIVIIKKO

Kalapäivä

TORSTAI

Kassleria ja Teriyakikastiketta M,G

PERJANTAI

Härän rintaa

LAUANTAI

Artisokkakeittoa L,G​

Rautua

 SUNNUNTAI

Kanasaltimbocca

Hinta:

33,00€

sis. salaattipöytä, pääruoka, leipä, jälkiruoka, kahvi ja tee.
Oikeudet muutoksiin pidetään.

Päivällinen vain ennakkovarauksella!

Varaa päivällinen:

Puh: +358 400 177 600