JOOGAVIIKONLOPPU jeriksellä

JOOGAVIIKONLOPPU JERIKSELLÄ

VIETÄ RENTOUTTAVA VIIKONLOPPU LAPISSA, PALLASTUNTURIEN SYLEILYSSÄ!

Kutsumme sinut Yoga Saimaan kanssa yhteistyössä järjestettävään viikonlopun mittaiselle joogaretriitille Tunturi-Lapin upeisiin maisemiin.
Viikonlopun aikana tutustut Vinyasa joogaan, Outdoor Aerial joogaan, Sup-joogaan sekä Saunajoogaan.
Joogatuntien lisäksi pääset nauttimaan ainutlaatuisessa Lapin luonnosta ja rauhoittumaan upeassa ympäristössä!

Joogatunnit järjestetään Hotelli Jeriksellä sijaitsevan Arctic Sauna Worldin sekä hotellin tiloissa Jerisjärven rannalla. Joogatuntien ja aktiviteettien lisäksi sinulla on mahdollisuus tutustua Jerisjärven ja Pallas-Yllästunturin maisemiin omatoimisesti. Tule hengittämään maailman puhtainta ilmaa ja löydä itsesi uudelleen!

Joogaretriitti järjestetään 17.-19.09.2021. Varaa paikkasi ajoissa!
Voit varata myös lisäöitä ennen tai jälkeen retriitin.

Perjantai 17.09.
16:00 Saapuminen ja sisäänkirjautuminen
18:00 Yhteinen kokoontuminen ja alkuinfo
19:00 Päivällinen
21:00 Revontuli supjooga (kesto 1h, järjestetään 1-2 ryhmässä, säävaraus)

Lauantai 18.09.
08:00-10:00 Aamupala ennen tai jälkeen joogan
08:00-10:15 Vinyasa jooga (kesto 1h, järjestetään 1-2 ryhmässä)
11:00 Lähtö Pallakselle jossa pieni vaellus sis. retkieväät
15:00-16:00 Saunajooga (kesto 30min, järjestetään 1-2 ryhmässä)
19:00 Päivällinen

Sunnuntai 19.09.
08:00-10:00 Aamupala
11:00-13:15 Outdoor Aerial jooga (kesto 1h, järjestetään 1-2 ryhmässä, säävaraus)
13:00-14:00 Lounas
14:00 mennessä check out tai oman ohjelman jatko

Hotelli Jeris sijaitsee Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kupeessa Jerisjärven rannalla. Hotelli ja huoneet ovat uusittu 2019.

Hotelli Jeris tarjoaa kesäiset tunnelmat lomanviettoon ja rauhoittumiseen Lapissa!
Uusitut hotellihuoneet ja retroa tunnelmaa hehkuva maisema ravintola Lapin herkkuineen takaavat unohtumattoman hotellikokemuksen.

Pienen ajomatkan päästä löydät myös monta huiputettavaa tunturia, kuten Keimiötunturi, Sammaltunturi ja Pallastunturit.

Hotelli Jeris sijaitsee Jerisjärven rannalla Keimiöniemen ja Kutunivan välissä.

Saapuessasi Autolla tietä 79 pitkin etelästä, Aja Levin keskustasta pohjoiseen n.32km kohti Muoniota ja käänny oikealle Jerisjärventielle ennen Rauhalan kylää.
Aja Jerisjärventietä n. 10km. Hotelli Jeris tulee vasemmalle puolelle heti ylikulkusillan jälkeen. Saapuessasi tietä 79 pohjoisesta.
Aja Muonion keskustasta n. 12km ja käänny vasempaan Särkijärven kylän kohdalta Pallaksentielle. Jatka n.7,5km ja käänny oikealle Jerisjärventielle kohti Hotelli Jeristä.
Saapuessasi Pallastuntureilta aja Pallaksentietä kohti Muoniota ja 7km jälkeen käänny vasempaan Jerisjärventielle.


Kutsutaksilla
pääset helpoiten Hotelli Jerikselle Kittilän lentoasemalta. Jos haluat meidän varaavan kuljetuksen, ota yhteyttä sales@harriniva.fi
Jos haluat varata kuljetuksen itse, ota yhteyttä Tapio Hietalahteen sähköpostitse muoniokt@hotmail.com. Muistathan varata kuljetuksen viimeistään 24h ennen lentoa

Kolarin rautatieasema sijaitsee n.85km päässä Jerikseltä. Aja autolla pohjoiseen E8 tietä kohti Muoniota. 8,5km jälkeen käänny oikealle Ylläksentielle kohti Hannukaista.
Aja 60km Äkäslompolon kylän läpi Muotkavaaraan. Muotkavaarasta Käänny oikealle tielle 79 kohti Rauhalaa ja Kittilää.
Aja 7km ja käänny Rauhalan kylän jälkeen vasemmalle Jerisjärventielle. Aja Jerisjärventietä n. 10km. Hotelli Jeris tulee vasemmalle puolelle heti ylikulkusillan jälkeen.

 

Tiesithän, että meiltä on turvallista varata! Voit peruuttaa lomasi 2 päivää ennen saapumista ja saat rahat takaisin. Varaa nyt unelmalomasi luottavaisin mielin ja tule nauttimaan Lapin uskomattomasta luonnosta.

Hinta:

379€ / henkilö kahden hengen huoneessa
429€henkilö yhden hengen huoneessa

Lentokenttäkuljetus Kittilän lentoasemalta:
30
 / henkilö / suunta

Kuljetus Kolarin rautatieasemalta:
50
 / henkilö / suunta

Lisäyö (sis. aamiainen sekä illallinen):
90€ / henkilö kahden hengen huoneessa
135€henkilö yhden hengen huoneessa

KUVAUKSET JOOGATUNNEISTA

Revontuli Sup-jooga (1h)
Sup-jooga -tunti on rentouttavaa, mutta myös tasapainoa haastavaa harjoittelua sup-laudan päällä. Sup-joogatunnilla kehittyy niin lihaskunto, kehonhallinta, tasapaino kuin kehon liikkuvuus. Tunnilla liikutaan rauhallisesti asanasta toiseen ja nautiskellaan luonnon rauhasta. Tunnin vaativuustaso valitaan sekä sään että osanottajien suppailukokemuksen mukaan. Uimataito on pakollinen Sup-joogaan osallistumiselle.

Vinyasajooga (1h)
Tunnilla liikutaan asanasta toiseen hengitys huomioiden ja pääset rentouttamaan sekä vahvistamaan kehoa kokonaisvaltaisesti. Tunti on rytmiltään dynaaminen, mutta rauhallinen sekä virkistävä, ja sopii niin aloittelijoille kuin jo joogan löytäneille. Tunti auttaa sinua myös yhdistämään kehon ja mielen sekä vähentämään stressiä. 

Saunajooga (30 min)
Saunajoogan liikkeet pohjautuvat eri joogalajeihin ja ne tehdään noin 50 asteen lämmössä lauteilla istuen. Saunajoogassa lempeä lämpö sulattaa tehokkaasti jännityksiä sekä rauhalliseen tahtiin tehdyt harjoitukset luo läsnäoloa ja rauhoittaa mieltä. Joogatuntien jälkeen on aika nauttia Arctic Sauna Worldin lempeistä löylyistä ja rentouttaa lihaksia aktiivisen päivän jälkeen. Arctic Sauna Worldin 15m leveässä avannossa voit myös totutella kylmänkestoon ja opetella rauhoittumaan kehon shokkireaktion iskiessä talvisessa vedessä. 

Outdoor Aerial Jooga (1h)
Lempeä Outdoor Aerial eli ulkona pidettävä ilmajoogatunti on turvallinen vaihtoehto varsinkin pandemia-aikana, mutta antaa myös ihanan vapauden hengittää ja nauttia upeasta ulkoilmasta. Tunti sopii myös vasta alkajille eikä vaadi aikaisempaa joogakokemusta. Puethan päällesi rennot, mielellään ihoa myötäilevät urheiluvaatteet, joissa ei ole vetoketjuja tai muita teräviä koristeita sekä kainalot peittävän paidan. Viileämmällä säällä suositellaan jalkaan myös villasukkia tai paksumpia sukkia. Korut kannattaa jättää pois, samoin kuin voimakkaat hajusteet ja meikit.

Hotelli Jeris – Tunturi-Lapin sydänmailla