Hotelli Jeriksen kevään ruokalista

Hotelli Jeriksen kevään ruokalista on täynnä paikallisia herkkuja. Myös take away menu tarjolla
Lounas ja päivällinen tarjoillaan Latukahvila Jierrassa, saunamaailman vieressä

 

Latukahvila Jierran päivittäin vaihtuva keittolounas

 

Lohikeitto (L.G)
Lihakeitto (L,G)
Käristyskeitto (L,G)
Kanakeitto (L,G)
Savuporokeitto (L,G)


Keitto 10€

Latukahvila Jierran Iltaruoat

Lohikeitto (L,G)
 Pieni 10€ / Iso 15€ 
Poronkäristystä ja pottumuusia
25€
Poromakkaraa
3€ itsepaistettuna

 

Päivän salaatti
Pieni 10€/ Iso 15€

Päivän annos
19€

 

Pääsiäismenu take away 35€ 

 
Kylmäsavuhauki skagen
 
Ylikypsää karitsaa
 Herkkusieni-aurajuustokastike
 perunat
 
Omena-kaurapaistos
 Vaniljakastike

 

Take away-annosten varaus edellisenä päivänä klo 15:00 mennessä

Puh: +358 400 177 600
Email: Jeris@harriniva.fi