Galdotieva

Tervetuloa tankkaamaan itsesi ja autosi Galdotievaan, joka on viimeinen pysähdys ennen Norjan rajaa.

AUKIOLOAJAT

Ma-su
10-20 välisenä aikana

 

3.10. alkaen

Ma-Ti suljettu
Ke-Su 11-20

Keittiömme palvelee 18:45 saakka

Galdotieva kätkee paljon sisäänsä ja tarjoaa monipuolisia palveluita. Tunnelmallinen mökkimajoitus tunturimaisemalla takaa viihtyisän yöpymisen. Jos kesällä kuitenkin kaipaat teltta- tai caravanpaikkoja löydät ne meiltä! Majoituksen lisäksi Galdotievasta löydät rajakaupan sekä ravintolapalvelut, jotka tarjoavat täytettä niin vatsalle, kuin ostoskassille. Muistathan tankata tai ladata kulkupelisi ennen lähtöä?

Tervetuloa ostoksille, ruokailemaan, majoittumaan ja tuntemaan todellisen Lapin erämaan taika!

 

Galdotieva sijaitsee havupuurajan yläpuolella, aivan Palojärven rannalla. Palojärven kylä on vanha saamelaiskylä, jossa harjoitetaan perinteistä poronhoitoa tänäkin päivänä. Sijainniltaan alue on aktiivisen lomailijan paratiisi, kun kesäisin on mahdollisuus vaeltaa puuttomassa tunturissa, meloa, kalastaa ja pyöräillä. Syksyn patikointi takaa todellisen ruskan väriloiston ympärillesi. Talvisin voit lähteä hiihtolenkille, lumikenkäretkelle, pilkkiä, ihailla revontulia sekä nauttia kaamoksen hiljaisuudesta nuotion loisteessa. Järjestämme myös tilauksesta ryhmille räätälöityjä moottorikelkka- ja huskysafareita.

 

Galdotieva
Ruijantie 2605, FI-99440 Lake Leppäjärvi
Tel. +358 40 772 2552
sales@harriniva.fi | www.harriniva.fi

Majoitus

Nauti vierailustasi Galdotievan mökeissä keskellä kaunista tunturimaisemaa

Galdotievan tunturimaisema luo rauhoittavan tunteen majoittujalle. Voit majoittua hirsimökissä tai pienemmässä kelomökissä. Kesällä matkustaessasi voit halutessasi varata meiltä myös caravan- sekä telttapaikkoja. Vuokraamme myös Palojärven rannalla sijaitsevaa rantasaunaamme yksityiskäyttöön.

Aivan Galdotievan päärakennuksen läheisyydestä löytyvistä hirsimökeistämme löytyy minikeittiö, suihku, WC, sauna, takka sekä TV. Tilavat hirsimökit sopivat hyvin 4-8 hengen majoittumiseen. Pienemmät majoituksemme, kelomökit sopivat 2-4 hengelle ja niistä löytyy sähköt, mutta ei juoksevaa vettä. Päärakennuksen suihkut ja WC:t ovat kelomökeissä majoittuvien käytössä.

VARAA MAJOITUKSESI GALDOTIEVASTA PUHELIMITSE +358 40 772 2552

Ravintola & Kauppa

Tarjoamme ravintolan, tankkausaseman sekä rajakaupan palveluita ympäri vuoden

Galdotievan laaja ruokalista takaa sen, että kenenkään ei tarvitse lähteä sieltä nälkäisenä. Galdotieva on tunnettu myös juhlapäivien tarjouksistaan, kuten isänpäivän ja joulun herkkulautasista. Siksi Galdotievaa kannattaa seurata myös sosiaalisessa mediassa, jossa usein näistä tarjouksista mainitsemme.

Muistathan, että Galdotieva on viimeinen rajakauppa matkalla Norjaan, joten täällä kannattaa tankata niin kuski, kuin autokin sekä poimia viimeiset eväät mukaansa. Rajakaupastamme löytyy kaikki tarpeellinen mukaan pitemmällekin matkalle sekä iltapalatarpeet omaan mökkiisi. Valikoimastamme löytyy usein laaja valikoima herkullisia lihatuotteita.