Harriniva

Hotelli Harriniva sijaitsee Muonionjoen viereltä ja aivan Pallas-Ylläksen kansallispuiston läheisyydestä. Täältä löydät monipuoliset majoitukset, herkulliset ravintolapalvelut sekä uskomattomia aktiviteetteja.

 HARRINIVA ON VARATTU YKSITYISKÄYTTÖÖN
TALVIKAUDELLE 2020 – 2021

 

JERIS PALVELEE NORMAALISTI 5.12.2020 ALKAEN
TERVETULOA LAPIN PARHAILLE RANTOLOMILLE

Hotellimajoitusta, mökkimajoitusta sekä leirintäalue caravan- ja telttapaikoilla Muonionjoen upeassa rantamaisemassa. Majoituksen lisäksi Hotelli Harrinivasta löytyy herkulliset ravintolapalvelut sekä iltaohjelmaa Bar Northissa.

Monipuoliset majoitusvaihtoehtomme takaavat sen, että jokaiselle löytyy mieleinen paikka levätä aktiivisen päivän päätteeksi. Uskomattomat aktiviteetit, huippu majoitusta, herkullista ruokaa ja iltaohjelmaa pubissa. Aivan Hotelli Harrinivan pihasta löydät myös arktisen rekikoirakeskuksemme, jonka yli 400 huskya toivottaa vieraat tervetulleiksi iloisella hännän heilutuksella. Mitä muuta täydelliseen lomaan tarvitaan?

Keskiyön aurinko, ruskan väriloisto ja talven taika antaa hienon lisän jo muuten uskomattomalle kohteelle. Lisää luonnon kauneuteen unohtumattomat safarit huskyjen tai moottorikelkkojen kanssa, koskenlasku Muonionjoessa tai vaikka jääkarting, niin lomasi meillä ei tule unohtumaan.

Halutessasi lomalle Hotelli Harrinivaan voit varata majoituksen ja aktiviteetit verkkokaupastamme, tai valita valmiin paketin valikoimastamme. Voit myös esittää toiveesi ja rakennetaan sinulle ja ryhmällesi sopiva kokonaisuus yli 40 vuoden kokemuksella.

Toteutetaan lomaunelmasi yhdessä!

Toivotamme kaikki tervetulleeksi kokemaan aidon Lapin parhaimmat aktiviteetit ja kodikkaat majoituksemme.

Harriniva
Harrinivantie 35, FI-99300 Muonio
+358 400 155 110
sales@harriniva.fi | www.harriniva.fi

Majoitus

Harriniva hotellin 64 huonetta tarjoavat majoitusta jokaiseen makuun. Huoneita löytyy pienemmästä kahden hengen huoneesta aina saunalliseen sviittiin saakka. Hotellihuoneet on sisustettu erämaa tyylisesti, joista jokaisesta löytyy oma kylpyhuone. Osassa huoneista löytyy myös oma sauna ja tämän lisäksi asiakkaillamme on mahdollisuus käyttää hotellin saunaa päivittäin.

Aivan hotellin viereltä, Muonionjoen rannalta löytyvät mökkimme. Leirintämökkimme tarjoavat mukavat oltavat neljälle hengelle ja mökeissä on sähköt, mutta ei juoksevaa vettä. Rannan läheisyydestä löytyvät myös saunalliset rantamökit, joissa on oma kylpyhuone, sauna sekä keittonurkkaus.

Uusimmissa mökeissämme, jokivarsi mökeissä yöpyy helposti kuusikin ihmistä. Aivan Muonionjoen rannalla sijaitsevissa jokivarsimökeistä löytyy oma sauna sekä keittiö. Mökit sopivat täydellisesti keskiyön auringon sekä revontulien ihailemiseen suoraa Muonionjoen rannalta.

Leirintäalueeltamme löydät 32 caravanpaikkaa sekä 20 telttapaikkaa ja ne sijaitsevat aivan Muonionjoen sekä hotellin ravintolapalveluiden läheisyydessä. Tarjoamme myös satumaisia puitteita yöpymiselle luonnon keskellä eräkämpillämme, joita vuokraamme myös yksityiskäyttöön Länsi-Lapin alueella.

Aktiviteetit

Yli 40-vuoden kokemuksella järjestämme monipuolisia aktiviteetteja niin kesällä, kuin talvellakin!

Kesällä vieraamme ei tarvitse jäädä majoitukseen makaamaan, vaan meillä riittää mielenkiintoisia kokemuksia useammallekin kerralle. Tarjoamme kesällä mm. paljon erilaisia aktiviteetteja eläinten seurassa. Jos kuitenkaan huskyn heiluva häntä, porojen seura tai hevosten iloinen hirnunta ei ole sinun juttusi, niin miten olisi kalareissu Muonion kalarikkaissa vesissä? Jännityksen nälkään kesällä voit hypätä kumiveneeseen ja kokea Muonionjoen villit kosket. Suosittelemme myös rauhaa kaipaavalle ohjattuja vaellusohjelmiamme sekä maagisia kanoottiretkiä kristallin kirkkailla vesillä.

Talvikaudella olemme aktiivisen ihmisen unelmalomakohde. Meidän kanssamme pääset kokemaan unohtumattomat retket huskyvaljakolla, romanttiset pororekiajelut, ratsastamaan hevosilla revontulien alla ja nauttimaan herkulliset ateriat nuotion äärellä. Suurempien hevosvoimien tarpeessa meiltä löydät monta erimittaista moottorikelkka safaria, jotka tarjoavat unohtumattomia maisemia ja apua vauhdinnälkään. Jos kaipaat jotain erikoisempaa talven unelmalomalle, miten olis esimerkiksi jääkarting Muonionjoella tai yksi maagisista revontulisafareistamme?

Ravintola

Herkullista ruokaa – Lapin tyyliin

Hotelli Harrinivan 230-paikkainen ravintola palvelee päivittäin hotellin aukiolo kausina. Tarjoamme tuoretta ja herkullista Lappilaista ruokaa modernilla twistillä. Perinteitä kunnioittava ravintolamme tarjoilee niin aamiaista, lounasta kuin illallistakin. Toki voit valita mieleisesi annoksen myös à la carte listaltamme.

Ravintolamme muuntautuu myös yksityistilaisuuksia varten mainiosti esim. erottamalla Kuukkeli-kabinetin, josta löytyy 70 asiakaspaikkaa. Eksoottisempaa ruokailua kaipaavalle tarjoamme myös mahdollisuuden ruokailla Revontuli-kotaravintolassamme, joka sopii erinomaisesti kokous- ja juhlakäyttöön. Revontuli-kotaravintolassa 80 asiakasta pääsee nauttimaan avotulella valmistetusta ruoasta liekkien loimutessa kodan seinillä.

Harrinivan pihassa, aivan Muonionjoen rannalla olevassa Mutterikodassa mahtuu ruokailemaan 40 henkilöä tunnelmallisesti avotulen äärellä.

Bar North

Bar North antaa mahdollisuuden rentoutua päivän päätteeksi, kun päivä on kulunut luonnossa liikkuen!

Bar North on kaikkien yhteinen olohuone. Istahda päivän päätteeksi, tai päivän aluksi nauttimaan hyvästä musiikista sekä suosikki juomistasi. Olemme useiden kulttuurien kohtaamispaikka, jossa voit kokea ikimuistoisia hetkiä.

Mikä ikinä on lempijuomasi, pystymme varmasti tarjoilemaan valikoimastamme sinua miellyttävän oluen, siiderin, drinkin tai viinin. Valikoimaamme tutustuessa aika kuluu nopeasti meiltä löytyvien lautapelien parissa. 

Kuten arvata saattaa, voi meillä piipahtaminen joskus venähtää hieman pitkäksi. Tässä tapauksessa ei tarvitse nälkää pelätä, koska voit tilata Snack Listalta purtavaa niin pienempään kuin suurempaankin nälkään

Bar North järjestää myös tapahtumailtoja tarkkaan valittujen esiintyjien avulla. Suurimpaan osaan tapahtumistamme on ilmainen sisäänpääsy. Toivotamme kaikille rentoja hetkiä asiakkaanamme!

 

Bar North on sulkeutunut Hotelli Harrinivan kanssa ja avaa ovensa HOTELLIN AVAAMISEN YHTEYDESSÄ!

Aurora wellness

Koe rentouttavat hetket jokivarsi saunoissamme ja ulkoporealtaissamme, joista voit ihailla kaunista jokimaisemaa.

Haluatko hemmotella itseäsi tai lähimmäisiä Aurora Wellnessissä?

Valmistaudu rentoutumaan tunnelmallisessa saunassa ja ulkoporealtaassa istuskellen. Kaksi rantasaunaamme, ulkoporealtaat joentörmällä ja viihtyisä takkahuone antavat loistavat puitteet rentouttavaan ajanviettoon.

Tarjoamme myös hierontaa tilauksesta!

Aurora Wellness tilat on varattavissa myös yksityiskäyttöön isommillekin porukoille. Miten olisi saunailta, kokous tai rennot juhlat Muonionjoen rannalla ulkoporealtaassa istuskellen?

Voit varata Aurora Wellnessin tilat ja palvelut suoraan hotellin vastaanotosta:

 

Hotelli Harriniva vastaanotto:
+358 400 155 100