Kilpisjärvi

Unohtumattomia seikkailuja valtakunnan rajalta Haltille

Meiltä löydät uskomattomat retket Kilpisjärven erämaahan! 

Suomi on pitkä maa ja sen pitkän maan toisessa päässä on oma maailma.
Tervetuloa Kilpisjärvelle, maailman katolle!

Kilpisjärven kylä sijaitsee Käsivarren Lapissa Norjan ja Ruotsin rajan tuntumassa. Puuton erämaa-alue alkaa melkein kylän pinnasta. Suuret seikkailut ovat aivan kivenheiton päässä!

Tarjoamme opastettuja aktiviteettejä, sekä moottorikelkka- ja välinevuokrausta talvivarusteita unohtamatta! Muistathan, että Haltin suuntaan meneville reiteille pääset ainoastaan oppaan kanssa.

UUTUUS! SKUMPPARISTELY TUNTURIRATIKALLA

Kerää porukka ja lähde seikkailuun tunturiratikallamme! 
Tarjolla ainoana maailmassa Skumpparistely tunturiratikalla Kilpisjärven erämaahan turvallisesti maisemista ja kuplivasta juomasta nauttien.

Tältä sivulta löydät lisää tietoa ohjelmistamme ja voit tehdä varauksen suoraan tai ottamalla meihin yhteyttä!  

Nähdään Kilpisjärvellä!

 Harriniva Hotels & Safaris – Kilpisjärvi

Naalintie 2, 94490 Kilpisjärvi
040 557 7164
kilpisjarvi@harriniva.fi | www.harriniva.fi

Aktiviteetit

fishing

Välinevuokraus

Lentopalvelut

Polar-Lennon lentopalvelut Lapissa vievät sinut yli 30 vuoden kokemuksella  mukavasti ja turvallisesti parhaille paikoille Pohjois-Suomessa ja Ruotsissa

Polar-Lennon lentopalvelut Lapissa vievät sinut yli 30 vuoden kokemuksella  mukavasti ja turvallisesti parhaille paikoille Pohjois-Suomessa ja Ruotsissa

Polar-Lennon lentopalvelut Lapissa vievät sinut ympäri vuoden koskemattomaan erämaahan sekä kirkkaille tunturijärville.

Painorajana on 350 kiloa per lento, joka sisältää matkustajat ja matkatavarat. Lentokoneen ulkoisen kuorman paino lasketaan kaksinkertaisena (esim. kanootti/vene). Lisämaksu ulkopuoliselle kuormalle alk. 60€.

Sää tunturissa vaihtelee erittäin nopeasti ja saattaa vaikuttaa myös lentoaikoihin. Matkaan kannattaakin lähteä joustavalla aikataululla ja riittävällä varustuksella keliin kuin keliin. Polar Lento Oy ei vastaa aiemmin mainituista lentosääolosuhteista aiheutuvista myöhästymisistä. Max. 3 henkeä / lento.

Hinnat, varaukset ja lisätietoa Polar-Lennon palveluista:

+358 400 396 087
polar.lento@harriniva.fi

Huomioithan seuraavat asiat ennen lentoa!

Kaasupullot ja palavat nesteet tuodaan avaamattomina lentosatamaan, missä ne pakataan erikseen.

Painorajoitus lentoa kohden on 350kg, joka sisältää matkustajat sekä matkatavarat. Lentokoneen ulkoisen kuorman paino lasketaan kaksinkertaisena (esim. kanootti/vene).

Kännyköiden kuuluvuus tunturissa on heikkoa.

Sää tunturissa vaihtelee erittäin nopeasti ja saattaa vaikuttaa myös lentoaikoihin. Matkaan kannattaakin lähteä joustavalla aikataululla ja riittävällä varustuksella keliin kuin keliin.

Jokamiehen oikeudet ovat voimassa myös tunturissa, mutta muistathan pysytellä merkityillä reiteillä omaasi ja luonnon parasta ajatellen.

Kalastusluvat: lentosatamasta saat lähialueen luvat, tarkemmat tiedot metsähallitukselta, näiltä sivuilta tietoa myös autiotuvista.

Palvelut Kilpisjärvellä ovat kattavat, ota yhteyttä Polar-Lentoon jos haluat vuokrata saunaa, veneitä tai varusteita tai etsit majoitusta, ruokapaikkaa tai matkailuinfoa.

Toivotamme sinulle turvallista matkaa Polar Lennon siivin!