Koko suvun Lappiloma Jeriksellä

Vietä taianomainen talviloma perheesi kanssa
Tunturi-Lapin sydänmailla

lunta tupaan vauvoille ja vaareille!

Hotelli Jeris tarjoaa talvisimmat tunnelmat koko suvun lomanviettoon Lapissa. Täällä voit viettää kiireettömän loman rakkaittesi kanssa, unohtaa tiskit ja samalla nauttia ympäröivästä luonnosta ja sen rauhallisuudesta. Hiet saat Jerisjärven rannalla sijaitsevan Arctic Sauna Worldin neljässä eri saunassa. Kaikenikäisille suunnattu Jeriksen aktiviteettitarjonta pitää koko suvun pipot lumisena pitemmänkin aikaa! Hotellin oman viikko-ohjelman ja vuokravälineiden lisäksi voit myös piipahtaa lasketelemassa naapuritunturilla!

Hotelli Jeriksen 2019 uusitut huoneet huokuvat Lapin historiaa ja hiihtoperinnettä. Huoneet ovat suunniteltu monipuoliseen majoittumiseen. Kaksi erillistä sänkyä saat kätevästi yhdistettyä parisängyksi. Huoneeseen on mahdollista saada kaksi lisävuodetta.

Jeriksen ravintola huokuu tyyliä, lämmintä tunnelmaa ja retrohenkeä hotellin historiaa mukaillen. Järvelle avautuvat isot maisemaikkunat tuovat kaamoksen pastellisävyt, sinisen hetken ja aamuauringon ruokapöytääsi. Ravintolassa olevan ison avotakan edessä olut, viini tai kahvi saa oman silauksen savuaromia ja paikan henkeä.

Hotelli Jeris sijaitsee Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kupeessa Jerisjärven rannalla.
Hotelli Jeriksellä on pitkä historia hiihtokohteena. Hotellilta voitkin suunnata useaan suuntaan joko puistoon tai Jerisjärven jäälle nauttimaan henkeäsalpavista maisemista, taikka kasvattamaan kuntoa ja hikoilemaan vieressä olevalle kuntoladulle.

Pienen ajomatkan päästä löydät myös monta huiputettavaa tunturia, kuten Keimiötunturi, Sammaltunturi ja Pallastunturit.

Hotelli Jeris sijaitsee Jerisjärven rannalla Keimiöniemen ja Kutunivan välissä.

Saapuessasi Autolla tietä 79 pitkin etelästä, Aja Levin keskustasta pohjoiseen n.32km kohti Muoniota ja käänny oikealle Jerisjärventielle ennen Rauhalan kylää.
Aja Jerisjärventietä n. 10km. Hotelli Jeris tulee vasemmalle puolelle heti ylikulkusillan jälkeen. Saapuessasi tietä 79 pohjoisesta.
Aja Muonion keskustasta n. 12km ja käänny vasempaan Särkijärven kylän kohdalta Pallaksentielle. Jatka n.7,5km ja käänny oikealle Jerisjärventielle kohti Hotelli Jeristä.
Saapuessasi Pallastuntureilta aja Pallaksentietä kohti Muoniota ja 7km jälkeen käänny vasempaan Jerisjärventielle.


Kutsutaksilla
pääset helpoiten Hotelli Jerikselle Kittilän lentoasemalta. Jos haluat meidän varaavan kuljetuksen, ota yhteyttä sales@harriniva.fi
Jos haluat varata kuljetuksen itse, ota yhteyttä Tapio Hietalahteen sähköpostitse muoniokt@hotmail.com. Muistathan varata kuljetuksen viimeistään 24h ennen lentoa

Kolarin rautatieasema sijaitsee n.85km päässä Jerikseltä. Aja autolla pohjoiseen E8 tietä kohti Muoniota. 8,5km jälkeen käänny oikealle Ylläksentielle kohti Hannukaista.
Aja 60km Äkäslompolon kylän läpi Muotkavaaraan. Muotkavaarasta Käänny oikealle tielle 79 kohti Rauhalaa ja Kittilää.
Aja 7km ja käänny Rauhalan kylän jälkeen vasemmalle Jerisjärventielle. Aja Jerisjärventietä n. 10km. Hotelli Jeris tulee vasemmalle puolelle heti ylikulkusillan jälkeen.

 

Tiesithän, että meiltä on turvallista varata! Voit peruuttaa lomasi 2 päivää ennen saapumista ja saat rahat takaisin. Varaa nyt unelmalomasi luottavaisin mielin ja tule nauttimaan Lapin uskomattomasta luonnosta.

Hinta alkaen hotellihuoneessa:

85 € / aikuinen

25 € / lapsi

Haluatko majoittua
omassa mökissä hotellin vieressä?
Kysy tarjousta varauksen yhteydessä!

Hotelli Jeris – Tunturi-Lapin sydänmailla

Arctic Sauna World

Viisi saunaa ja 15m leveä uintiavanto takaavat Lapin monipulisimman saunaelämyksen.