LUNTA KULKUSIIN ASTI

Jerikselle hikoilemaan hangessa ja saunassa!

 

 

Tule Jerikselle viettämään aktiivista lumilomaa! Hotelli Jeriksen edessä aukeava Jerisjärvi ja takana seikkailulle kutsuva Pallas-Ylläs kansallispuisto ovat oiva yhdistelmä aktiivilomalle lumisessa Lapissa!
Paketti sisältää majoituksen hotellihuoneissa aamiaisineen, yhden sisäänpääsyn Arctic Sauna Worldiin, yhden välinevuokran (lumikengät / fatbike), 9km huskyohjelman ja 30km moottorikelkkasafarin. Minimiviipymä 4 yötä.
  
Löydät Lunta Kulkusiin paketin verkkokaupastamme Jeriksen majoituksen alta asettamalla viipymäksesi minimissään 4 yötä. Tervetuloa kokemaan Lapin parhaimmat aktiviteetit ja kodikas Jeris.

     Paketti sisältää

4 yötä Hotelli Jeriksellä

Hotelli Jeris sijaitsee Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kupeessa Jerisjärven rannalla. Hotelli ja huoneet ovat uusittu 2019.
Hotellin pihasta lähtee kattava hiihtolatuverkosto kansallispuistoon ja järven jäälle. Alueella on myös monta autiotupaa ja avolaavua, jotka ovat loistavia päiväkohteita.
Majoitukseen sisältyy maittava aamiainen.

Arctic Sauna World - sisäänpääsy

Hotelli Jeriksen ja Jerisjärven rannassa sijaitsee Lapin ainutlaatuisin saunamaailma Arctic Sauna World.
Saunamaailma koostuu viidestä saunasta ja 15m leveästä avantouintialueesta.

Lisätietoa Arctic Sauna Worldista

Välinevuokra

Paketti sisältää ilmaisen välinevuokran yhdelle päivälle. Voit ottaa vuokralle

  • Lumikengät
  • Liukulumikengät
  • Fatbike
9km Huskyvaljakkoajelu

Huskyvaljakkoajelu vie sinut vauhdikkaalle seikkailulle läpi järvenjäiden, soiden ja metsien. Saat kumppanisi kanssa ajettavaksi oman tiimin ja puolessa välissä matkaa voitte vaihtaa ajajaa.
Huskyvaljakkoajelu tapahtuu oppaan johdolla, ennen ajelua saat ajo-opetuksen ja kaiken muun tarvittavan tiedon seikkailua varten. Ajelua varten et tarvi aikaisempaa kokemusta koiravaljakoista.

30km moottorikelkkasafari

Opastettu moottorikelkkasafari vie sinut läpi järvien, soiden ja metsien tunturin laelle henkeäsalpaavien maisemien keskelle. Näkymät Muonion kymmenille järville ja Pallastuntureille on koettava kerran elämässä!
Safari toteutetaan uusimmilla 4-tahti moottorikelkoilla, jotka ovat vähäkulutuksisia ja luontoystävällisiä. Ennen safaria saat täydellisen ajo-opetuksen, sekä talvivarusteet jotka pitävät sinut lämpiminä seikkailun ajan. Retken aikana jaat yhden moottorikelkan matkakumppanisi kanssa. Pysähdymme myös muutamaan otteeseen valokuvaustauoille, sekä vaihtamaan ajajaa puolessa välissä retkeä.

Talvivarusteet

Majoittumalla meillä saat aktiviteetteihin täydelliset talvivarusteet! Tämä keventää matkalaukkua huomattavasti! Meidän vehkeissä pärjäät helposti alle -30 asteen pakkasissa!
Varusteisiin kuuluu:

  • Haalari
  • Talvikengät
  • Villasukat
  • Nahkakintaat
  • Aluskintaat
  • Kypärähuppu
  • Karvalakki
lunta kulkusiin asti – paketin hinta
kahdelle hengelle on 980€

Tarkkana verkkokaupassa!

Löydät paketin Majoitus – Jeris osion alta kun laitat viipymäksi yli 4vrk.