Luonto tarvitsee meitä - Istutetaan Puu

LIITY ´FOREST HERDER´ HEIMOON
HEIMO, JOKA AUTTAA METSIÄMME KASVAMAAN
JA PLANEETTAAMME HENGITTÄMÄÄN

 
 

MEIDÄN TAVOITEEMME

Suurin tavoitteemme on tulla hiili-neutraaliksi koko toiminnassamme. Toimimme jo 100% uusiutuvalla sähköllä ja maalämmityksellä, kierrätämme ja pyrimme resurssitehokkuuteen. Tasataksemme safariemme ja kuljetusten hiilijalanjälkeä istutamme puita ja toivomme sinun liittyvän joukkoomme!

Rakastamme Harrinivassa metsää ja kaikkea mitä se tarjoaa. Jokainen metsässä oleva puu on tärkeä meille jokaiselle. Yksittäiset puut luovat metsän. On velvollisuutemme ja etuoikeutemme suojella luontoa ja luoda lisää metsiä.

 
 

 

 

HARRINIVA

Puu edustaa kaikkea mitä Harriniva on. Ilman meitä ympäröiviä metsiä ei olisi luontomatkailua. Haluamme viedä kaikki vieraamme metsään, jossa ei ole mitään pelättävää, vaan jotain tuttua meille suomalaisille. Puu – metsä – erämaa, reitti luontoyhteyden löytämiseen.

Voit korvata lomasi hiilijalanjäljen kanssamme istuttamalla yhden puun. Haluatko liittyä joukkoomme?

 

 

KUINKA SE TOIMII

Kesällä: Lähde mukaan ´Oma metsä´ -aktiviteettiin, jossa pääset itse istuttamaan puusi oppaan opastuksella. Muista tuoda ystäväsi ja perheesi, tämä metsäkävely on parasta rakkaidesi kanssa! Jos vierailet meillä talvella, maa on jäätynyt ja emme voi istuttaa mitään, mutta ei hätää, voit ostaa puun ja me istutamme sen sinulle. Saat todistuksen hyvästä työstäsi sekä pääsyn kuvagalleriaan, jossa päivitämme kuvia ja seuraamme metsän kasvua.

Tiesitkö, että metsässä oleskelun on todistettu lievittävän stressiä, alentavan verenpainetta ja saavan sinut hymyilemään? Metsä parantaa ihmisiä ja jokainen istutettu puu parantaa maailmaa.

 
 

 

Auta planeetta hengittämään
Hengitä ilmaa
Ole ylpeä teostasi

 

Puiden istuttamisen lisäksi, meidän kohteista löytyy aika
uskomattomia aktiviteetteja sekä kodikasta majoitusta. Tervetuloa!