Kilpisjärvi

Meiltä löydät tekemistä Kilpisjärvellä! Vuokraame kelkkoja sekä muita talvivarusteita. Järjestämme myös ohjattuja safareita Lapin erämaassa. Palvelemme myös kesällä ja tarjoamme mahdollisuuden lentää Lapin eksoottisimmille kalavesille tai aloittaa vaelluksen aivan uusista maastoista. Vuokraamme myös kumiveneet, SUP-laudat sekä kajakit.

TERVETULOA KILPISJÄRVELLE

Ainutlaatuinen sijaintimme tarjoaa mahdollisuuden kokea uniikki Tunturi-Lapin kauneus jännittävillä tavoilla. Polar-lento lennättää sinut ja ystäväsi mukavasti ja turvallisesti parhaille kalavesille ja kaikkein kauneimmille vaellus sekä hiihtopaikoille Pohjois-Suomeen ja Ruotsiin. Tarjoamme seikkailuja koskemattomaan erämaahan ja hämmästyttäville vuoristojärville.

Voit myös vuokrata meiltä moottorikelkan ja oppaan. Huomioithan, että Kilpisjärvellä osa alueista tarvitsee luvat siellä vierailulle. Esimerkiksi matka Haltille voidaan tehdä vain oppaan kanssa. Tarjoamme myös reissuja tilauksesta Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.

Meillä on suuri ilo esitellä sinulle Lapin ainutlaatuista luontoa ja sen kiehtovia ilmiöitä, kuten revontulia sekä keskiyön aurinkoa. Haluamme tarjota meidän ”Best In Wilderness”-seikkailuja, jotka jäävät varmasti jokaisen niitä kokevan muistoihin. Pystymme järjestämään paljon erilaisia aktiviteetteja sekä kesällä, että talvella. Toivomme, että löydät lomasi täällä Lapissa ja se tulee olemaan ainutlaatuinen kokemus. Jos todella etsit taukoa arkielämästä, kannattaa suunnata Kilpisjärvelle.

Kilpis
Käsivarrentie 14000, FI-94490 Kilpisjärvi
+358 400 396 087
polar.lento@harriniva.fi | www.harriniva.fi

Aktiviteetit

fishing

Välinevuokraus

script type="text/javascript" src="https://widgets.bokun.io/assets/javascripts/apps/build/BokunWidgetsLoader.js?bookingChannelUUID=8e257c5b-fc54-4242-a659-5a51941d9ba8" async>

Lentopalvelut

Polar-Lennon lentopalvelut Lapissa vievät sinut yli 30 vuoden kokemuksella  mukavasti ja turvallisesti parhaille paikoille Pohjois-Suomessa ja Ruotsissa

Polar-Lennon lentopalvelut Lapissa vievät sinut yli 30 vuoden kokemuksella  mukavasti ja turvallisesti parhaille paikoille Pohjois-Suomessa ja Ruotsissa

Polar-Lennon lentopalvelut Lapissa vievät sinut ympäri vuoden koskemattomaan erämaahan sekä kirkkaille tunturijärville.

Painorajana on 350 kiloa per lento, joka sisältää matkustajat ja matkatavarat. Lentokoneen ulkoisen kuorman paino lasketaan kaksinkertaisena (esim. kanootti/vene). Lisämaksu ulkopuoliselle kuormalle alk. 60€.

Sää tunturissa vaihtelee erittäin nopeasti ja saattaa vaikuttaa myös lentoaikoihin. Matkaan kannattaakin lähteä joustavalla aikataululla ja riittävällä varustuksella keliin kuin keliin. Polar Lento Oy ei vastaa aiemmin mainituista lentosääolosuhteista aiheutuvista myöhästymisistä. Max. 3 henkeä / lento.

Hinnat, varaukset ja lisätietoa Polar-Lennon palveluista:

+358 400 396 087
polar.lento@harriniva.fi

Huomioithan seuraavat asiat ennen lentoa!

Kaasupullot ja palavat nesteet tuodaan avaamattomina lentosatamaan, missä ne pakataan erikseen.

Painorajoitus lentoa kohden on 350kg, joka sisältää matkustajat sekä matkatavarat. Lentokoneen ulkoisen kuorman paino lasketaan kaksinkertaisena (esim. kanootti/vene).

Kännyköiden kuuluvuus tunturissa on heikkoa.

Sää tunturissa vaihtelee erittäin nopeasti ja saattaa vaikuttaa myös lentoaikoihin. Matkaan kannattaakin lähteä joustavalla aikataululla ja riittävällä varustuksella keliin kuin keliin.

Jokamiehen oikeudet ovat voimassa myös tunturissa, mutta muistathan pysytellä merkityillä reiteillä omaasi ja luonnon parasta ajatellen.

Kalastusluvat: lentosatamasta saat lähialueen luvat, tarkemmat tiedot metsähallitukselta, näiltä sivuilta tietoa myös autiotuvista.

Palvelut Kilpisjärvellä ovat kattavat, ota yhteyttä Polar-Lentoon jos haluat vuokrata saunaa, veneitä tai varusteita tai etsit majoitusta, ruokapaikkaa tai matkailuinfoa.

Toivotamme sinulle turvallista matkaa Polar Lennon siivin!