Peruutus- ja maksuehdot

Peruutus- ja maksuehdot yksittäisille asiakkaille
Harrinivaan, jerikselle, torassieppiin ja galdotievaan

 

VARAUS JA PERUUTUSEHDOT VARAUKSILLE AJALLA 27.11.2022 – 10.4.2023

• enemmän kuin 30 päivää ennen saapumista – peruutuskulut 30% hinnasta

• 29-15 päivää ennen saapumista – peruutuskulut 50% hinnasta

• 14-8 päivää ennen saapumista – peruutuskulut 80% hinnasta

• 7-0 päivää ennen saapumista- peruutuskulut 100% hinnasta

MAKSAMINEN:

• ennakkomaksu (30% kokonaissummasta) maksetaan kahden viikon sisällä varauksen tekemisestä

• Kokonaissumma maksetaan 4 viikkoa ennen saapumista

Mikäli varaus on tehty alle 4 viikkoa ennen saapumista, veloitetaan koko varauksen arvo varauksentekovaiheessa. Varaus maksetaan käyttämällä maksulinkkiä, joka lähetetään vahvistussähköpostin mukana.

 

Palveluntarjoajan oikeus peruuttaa varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), Harriniva Oy voi perua varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada
Harriniva Oy:lle maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan. Mikäli maksut ja maksuajat laiminlyödään, voidaan varaus peruuttaa ilman erillistä asiakkaalle tehtävää ilmoitusta. Jos varaus joudutaan keskeyttämään häiriökäyttäytymisen takia, maksuja ei palauteta.

Harriniva Oy:n verkkokaupan maksu- ja peruutusehdot

 

 

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Harriniva Oy (Y-tunnus 0511442-9). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Nämä varausehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on suorittanut näissä ehdoissa mainitun maksun.

Varaaminen

Asiakas tekee itse haluamansa varaukset verkossa ja maksaa koko summan heti. Verkkokauppavaraus maksetaan Pay Trail -maksupalvelun kautta. Saat onnistuneesta maksusta erillisen kuitin Pay Traililta. Pay Trail -kuitti ei ole varausvahvistus vaan osoitus maksusta. Varausohjelma lähettää erillisen varausvahvistuksen asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen heti maksun jälkeen. Asiakas vastaa siitä, että hän tulostaa itselleen kuitin tai lipun varauksestaan tai esittää sen mobiililaitteestaan. (Katso alta miten toimia mikäli et saa varausvahvistusta.)

Verkkokaupan hinnat voivat vaihdella vapaana olevan kapasiteetin ja ajankohdan mukaan. Verkkokaupassa voidaan käyttää erillisiä kampanjakohtaisia peruutusehtoja, jotka mainitaan kyseisen tarjouksen tiedoissa. Hinnat voivat myös poiketa myyntipalvelun puhelimitse antamista tai vastaanotosta kysytyistä hinnoista.

Varauksia voivat tehdä täysi-ikäiset henkilöt.

Kaikki varaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan varauksen hinta, sekä tilatut tuotteet. Varausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen varauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Varausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse varausvahvistuksen, josta näet:

 • Varausnumeron
 • Varatut tuotteet ja kohdekuvauksen
 • Laskun loppusumman, alv-erittelyn ja muut laskutiedot

Varausvahvistus tulee aina olla mukana (paperisena tai sähköisenä) saapuessasi kohteeseen. Mikäli et saa varausvahvistusta sähköpostiin, toimi näin:

 1. Tarkasta onko se mennyt roskapostiin.

 2. Ota yhteyttä Harriniva Oy:n myyntipalveluun viipymättä mikäli tarvitset uuden varausvahvistuksen.
  Huomioithan, että pelkkä PayTrail kuitti ei ole varausvahvistus.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Varauksen peruutusehdot

Peruutukset tulee tehdä aina kirjallisesti ko. myyntipalveluun sähköpostitse. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on saapunut myyntipalveluumme.

Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa:

 • viimeistään 29 päivää ennen varauksen alkamispäivää, palautetaan suoritettu maksu vähennettynä peruutuskuluilla (20€).
 • alle 28 päivää ennen varauksen alkamispäivää veloitetaan koko varauksen arvo.
 • Peruutusmaksua ei kuitenkaan peritä, jos peruutuksen syynä on matkakohteessa tai sen välittömässä läheisyydessä vallitseva väistämättömät ja poikkeukselliset olosuhteet kuten terrorismi tai merkittävät riskit ihmisten terveydelle kuten vakavan taudin esiintyminen matkakohteessa.
 • Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), Harriniva Oy voi perua varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada Harriniva Oy:lle maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan.

 

Harriniva Oy ei korvaa asiakkaalle peruutuksesta aiheutuneita kuluja. Näitä ja mahdollisia muita poikkeustilanteita varten asiakasta kehotetaan ottamaan matkavakuutus, johon sisältyy peruutusvakuutus.

Ryhmien varaus- ja peruutusehdoista sovitaan erikseen varausvaiheessa.

 

 

Etusivu Takaisin etusivulle