Töihin Harrinivaan, Lappiin!

Oletko seikkailunhaluinen ja erämaassa viihtyvä matkailualan ammattilainen, joka haluaisi
työskennellä vastuullisessa matkailun edelläkävijäyrityksessä?

Etsimme vielä tulevalle talvikaudelle monenlaisia osaajia ja huipputyyppejä iloiseen joukkoomme kohteisiimme Harrinivaan, Jerikselle ja Torassieppiin Muonioon! Muonio on pieni,  onnellisten ihmisten kylä Tunturi-Lapin sydämessä, missä ihmisten on hyvä olla.

Mitä tarjoamme sinulle?
Mukavan työn rennossa perheyrityksessä, työyhteisössä, jossa työntekijät aidosti viihtyvät. Työtä tehdään huipputiimissä kansainvälisen matkailun parissa. Muonio on onnellisten ihmisten kunta, jossa luontoharrastajalle löytyy upeita mahdollisuuksia. Autamme sinua myös asunnon löytämisessä.

Lumikengillä lepäämässä hangessa ja taustalla kaunis aurinko paistamassa

Kiinteistöhuoltomies

Haemme kiinteistöhuollon tehtäviin reipasta ja asiakaslähtöistä henkilöä vastamaan yrityksemme kiinteistöjen päivittäisestä huollosta.

Vaatimuksen vähintään B-ajokortti, englannin kielen taito, ja teknisen alan koulutus. Eduksi katsotaan oma auto, IT-taidot ja sähkö- tai LVI-alan koulutus ja työkokemus

Lue lisää TE-keskuksen sivuilta

Lumikengillä lepäämässä hangessa ja taustalla kaunis aurinko paistamassa

Kirvesmies

Etsimme osaavaa kirvesmiestä tai rakennusalan ammattilaista kiinteistöjemme peruskorjauksiin. Työnkuvaasi kuuluu projektiluontoiset peruskorjaukset kiinteistöissämme Muonio-Enontekiön alueella. Työn kesto on 2-3 kuukautta, mutta mikäli kiinteistöhuollon tehtävät luonnistuu niin sopimusta on mahdollista jatkaa aina keväälle 2023 asti tai jopa pidemmälle.

Lue lisää TE-keskuksen sivuilta

Lumikengillä lepäämässä hangessa ja taustalla kaunis aurinko paistamassa

Linja-auton kuljettaja

Haemme Harriniva Hotels & Safaris kuljetustoimintaan linja-auton kuljettajaa. Töiden kesto 21.11.2022 – 2.4.2023 asti riippuen varaustilanteesta.

Tehtäviin kuuluu: Kansainvälisten asiakasryhmien kuljetus tunturi-lapin alueella. Myös muita matkailualan tehtäviä mahdollista tehdä varsinaisen kuljetustyön ohessa.

Tehtävänhoito edellyttää: Ajantasaiset ammattipätevyydet ja ajokortin, englanninkielen taito sekä asiakaspalveluhenkisyys.

Lue lisää ja jätä hakemuksesi tämän sivun lomaketta käyttäen

Lumikengillä lepäämässä hangessa ja taustalla kaunis aurinko paistamassa

VAstaanottovirkailija

Etsimme hotelli Jerikselle alan koulutuksella ja kokemuksella varustettuja vastaanottovirkailijoita, iloisen taitavia palveluosaajia, joilta taittuu hyvin englanti ja mahdollisesti myös muuta kielitaitoa löytyy. Erityisesti huomioimme moniosaajat, joilla on kokemusta vastaanoton lisäksi esimerkiksi salityöskentelystä. Tehtävänäsi on vastaanottovirkailijan monipuolinen työ kohteesta riippuen.

Mitä tarjoamme sinulle?

Mukavan työn lisäksi tarjoamme mahdollisuuden työskennellä rennossa perheyrityksessä, työyhteisössä, jossa työntekijät aidosti viihtyvät. Työtä tehdään huipputiimissä kansainvälisen matkailun parissa. Muonio on onnellisten ihmisten kunta, jossa luontoharrastajalle löytyy upeita mahdollisuuksia. Lisäksi hyvällä moniosaajalla on mahdollisuus työllistyä meillä ympärivuotisesti. Autamme sinua myös asunnon löytämisessä.

Lähetä hakemus tämän sivun lomaketta käyttäen!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi ja vapaamuotoinen
hakemuksesi oheisella lomakkeella

REKRYTOINTI

Harrinivantie 35, 99300 Muonio
+358 400 155 110
rekry@harriniva.fi

 

  • Max. tiedoston koko: 40 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.