Töihin Harrinivaan, Lappiin!

Oletko seikkailunhaluinen ja erämaassa viihtyvä matkailualan ammattilainen, joka haluaisi
työskennellä vastuullisessa matkailun edelläkävijäyrityksessä?

Etsimme vielä tulevalle talvikaudelle monenlaisia osaajia ja huipputyyppejä iloiseen joukkoomme kohteisiimme Harrinivaan, Jerikselle ja Torassieppiin Muonioon! Muonio on pieni,  onnellisten ihmisten kylä Tunturi-Lapin sydämessä, missä ihmisten on hyvä olla.

Mitä tarjoamme sinulle?
Mukavan työn rennossa perheyrityksessä, työyhteisössä, jossa työntekijät aidosti viihtyvät. Työtä tehdään huipputiimissä kansainvälisen matkailun parissa.
Muonio on onnellisten ihmisten kunta, jossa luontoharrastajalle löytyy upeita mahdollisuuksia. Autamme sinua myös asunnon löytämisessä.

Tarjoilija

Oletko iloisen taitava palveluosaaja, jolta sujuu englanninkieli ja löytyy työhön tarvittavat passit? Etsimme kohteisiimme alan koulutuksella ja kokemuksella varustettuja tarjoilijoita tiimimme vahvistukseksi. Erityisesti huomioimme moniosaajat, joilla on kokemusta salin lisäksi esimerkiksi vastaanottotyöstä. Ranskan- ja saksankielentaito katsotaan eduksi. Tehtävänäsi on aamiaisen, lounaan ja päivällisen tarjoileminen, juomatarjoilu sekä kotaruokailut työkohteesta riippuen.

Lue lisää ja lähetä hakemus tämän sivun lomaketta käyttäen!

Lumikengillä lepäämässä hangessa ja taustalla kaunis aurinko paistamassa

Myyntineuvottelija / myynnin assistentti

Tule kansainväliseen tiimiimme upeiden tunturimaisemien keskelle! Etsimme myyntihenkilöä konsernimme viisihenkiseen myyntitiimiin tulevalle talvikaudelle määräaikaiseen työsuhteeseen. Haluatko työskennellä kansainvälisessä tiimissä, jonka tärkein tehtävä on tehdä vieraidemme kokemuksesta Tunturi-Lapissa ainutlaatuinen?  

Lue lisää ja lähetä hakemus tämän sivun lomaketta käyttäen!

Lumikengillä lepäämässä hangessa ja taustalla kaunis aurinko paistamassa

Siivooja

Etsimme vielä joukkoomme reipasta ja oma-aloitteista puhtaanapitäjää Harrinivan iloiseen tiimiin! Toivomme että sinulla olisi verran aiempaa siivouskokemusta, mutta tärkeimpinä ominaisuuksina pidämme kuitenkin positiivista asennetta, joustavuutta sekä halua tehdä työt huolellisesti. 

Lue lisää ja jätä hakemuksesti tämän sivun lomaketta käyttäen!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi ja vapaamuotoinen
hakemuksesi oheisella lomakkeella

REKRYTOINTI

Harrinivantie 35, 99300 Muonio
+358 400 155 110
rekry@harriniva.fi

 

  • Max. tiedoston koko: 40 MB.