Töihin Harrinivaan, Lappiin!

Oletko seikkailunhaluinen ja erämaassa viihtyvä matkailualan ammattilainen, joka haluaisi
työskennellä vastuullisessa matkailun edelläkävijäyrityksessä?

Etsimme vielä tulevalle talvikaudelle monenlaisia osaajia ja huipputyyppejä iloiseen joukkoomme kohteisiimme Harrinivaan, Jerikselle ja Torassieppiin Muonioon! Muonio on pieni,  onnellisten ihmisten kylä Tunturi-Lapin sydämessä, missä ihmisten on hyvä olla.

Mitä tarjoamme sinulle?
Mukavan työn rennossa perheyrityksessä, työyhteisössä, jossa työntekijät aidosti viihtyvät. Työtä tehdään huipputiimissä kansainvälisen matkailun parissa. Muonio on onnellisten ihmisten kunta, jossa luontoharrastajalle löytyy upeita mahdollisuuksia. Autamme sinua myös asunnon löytämisessä.

Lumikengillä lepäämässä hangessa ja taustalla kaunis aurinko paistamassa

Kiinteistöhuoltomies

Haemme kiinteistöhuollon tehtäviin reipasta ja asiakaslähtöistä henkilöä vastamaan yrityksemme kiinteistöjen päivittäisestä huollosta.

Vaatimuksen vähintään B-ajokortti, englannin kielen taito, ja teknisen alan koulutus.
Eduksi katsotaan oma auto, IT-taidot ja sähkö- tai LVI-alan koulutus ja työkokemus

Lue lisää

Talvisesonki 2022-2023

Lumikengillä lepäämässä hangessa ja taustalla kaunis aurinko paistamassa

Siivousalan yrittäjä Jerikselle

Etsimme yhteistyökumppaniksemme luotettavaa siivousalan yrittäjää mökkisiivoukseen Jerikselle. Jos sinä tai yrityksesi haluat liittyä Harrinivan iloiseen tiimiin, ota yhteyttä ja kerromme tarkemmin! 

Lue lisää ja jätä hakemuksesi tämän sivun lomaketta käyttäen!

Keittiön vuoropäällikkö

Etsimme kohteisiimme (Harriniva ja Hotelli Jeris) alan koulutuksella ja kokemuksella varustettuja keittiön vuoropäälliköitä, iloisen taitavia palveluosaajia, joille keittiön ja sen tiimin menestyminen sekä kehittäminen on intohimo. Työtehtävänäsi on kohteen keittiön vuoron esimiestyö, päivittäistyö sekä kehittäminen.

Lue lisää ja lähetä hakemus tämän sivun lomaketta käyttäen!

Lumikengillä lepäämässä hangessa ja taustalla kaunis aurinko paistamassa

Siivooja

Etsimme joukkoomme reipasta ja oma-aloitteista puhtaanapitäjää Harrinivan iloiseen tiimiin! Toivomme että sinulla olisi verran aiempaa siivouskokemusta, mutta tärkeimpinä ominaisuuksina pidämme kuitenkin positiivista asennetta, joustavuutta sekä halua tehdä työt huolellisesti.

Lue lisää ja jätä hakemuksesi tämän sivun lomaketta käyttäen!

Ravintolan vuoropäällikkö

Etsimme kohteisiimme (Harriniva, Jeris ja Torassieppi) alan koulutuksella ja kokemuksella varustettuja vuoropäälliköitä, iloisen taitavia palveluosaajia, joille ravintolan ja tiimin menestyminen sekä kehittäminen on intohimo. Erityisesti huomioimme moniosaajat, joilla on kokemusta salin lisäksi esimerkiksi keittiöstä tai vastaanottotyöstä.
Työtehtävänäsi on kohteen ravintolan työvuorosta vastaaminen, päivittäistyö sekä kehittäminen.

Lue lisää ja lähetä hakemus tämän sivun lomaketta käyttäen!

Lumikengillä lepäämässä hangessa ja taustalla kaunis aurinko paistamassa

Vastaanottovirkailija

Etsimme kohteisiimme (Harriniva, Hotelli Jeris ja Torassieppi) alan koulutuksella ja kokemuksella varustettuja vastaanottovirkailijoita, iloisen taitavia palveluosaajia, joilta taittuu hyvin englanti ja mahdollisesti myös muuta kielitaitoa löytyy. Erityisesti huomioimme moniosaajat, joilla on kokemusta vastaanoton lisäksi esimerkiksi salityöskentelystä. Tehtävänäsi on vastaanottovirkailijan monipuolinen työ kohteesta riippuen.

Lue lisää ja lähetä hakemus tämän sivun lomaketta käyttäen!

Kokki

Oletko reippaalla työotteella ja alan koulutuksella varustettu kokki, joilta taittuu englanti ja löytyy työhön tarvittavat passit? Tässä tehtävässä pääset osaksi iloista ja reipasta tiimiämme! Tehtävänäsi on aamiaisen, lounaan ja päivällisen valmistaminen sekä maastoruokailuiden valmistelu työkohteesta riippuen.

Lue lisää ja lähetä hakemuksesi tämän sivun helppoa lomaketta käyttäen!

 

Tarjoilija

Oletko iloisen taitava palveluosaaja, jolta sujuu englanninkieli ja löytyy työhön tarvittavat passit? Etsimme kohteisiimme alan koulutuksella ja kokemuksella varustettuja tarjoilijoita tiimimme vahvistukseksi. Erityisesti huomioimme moniosaajat, joilla on kokemusta salin lisäksi esimerkiksi vastaanottotyöstä. Ranskan- ja saksankielentaito katsotaan eduksi. Tehtävänäsi on aamiaisen, lounaan ja päivällisen tarjoileminen, juomatarjoilu sekä kotaruokailut työkohteesta riippuen.

Lue lisää ja lähetä hakemus tämän sivun lomaketta käyttäen!

Eräopas / wilderness guide

Haemme nyt Harriniva Hotels & Safaris ohjelmapalvelutoimintaan
Ranskankielistä eräopasta talvikaudelle aikavälille 22.11.2022 – 31.3.2023 riippuen varaustilanteesta. Tehtäviin kuuluu: Ranskankielisten joulu- ja talviryhmien vetäminen

We are now looking for French speaking activity guide for the period of 22.11.2022 – 31.3.2023 depending on booking situation.
We recuire from you: B- drivers license, First aid 1, French and English skills.

 

Lue lisää / read more!

 

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi ja vapaamuotoinen
hakemuksesi oheisella lomakkeella

REKRYTOINTI

Harrinivantie 35, 99300 Muonio
+358 400 155 110
rekry@harriniva.fi

 

  • Max. tiedoston koko: 40 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.