Töihin Harrinivaan, Lappiin!

Oletko seikkailunhaluinen ja erämaassa viihtyvä matkailualan ammattilainen, joka haluaisi
työskennellä vastuullisessa matkailun edelläkävijäyrityksessä?

Etsimme vielä tulevalle talvikaudelle monenlaisia osaajia ja huipputyyppejä iloiseen joukkoomme kohteisiimme Harrinivaan, Jerikselle ja Torassieppiin Muonioon! Muonio on pieni,  onnellisten ihmisten kylä Tunturi-Lapin sydämessä, missä ihmisten on hyvä olla.

Mitä tarjoamme sinulle?
Mukavan työn rennossa perheyrityksessä, työyhteisössä, jossa työntekijät aidosti viihtyvät. Työtä tehdään huipputiimissä kansainvälisen matkailun parissa.
Muonio on onnellisten ihmisten kunta, jossa luontoharrastajalle löytyy upeita mahdollisuuksia. Autamme sinua myös asunnon löytämisessä.

Kokki

Oletko reippaalla työotteella ja alan koulutuksella varustettu kokki, joilta taittuu englanti ja löytyy työhön tarvittavat passit? Tässä tehtävässä pääset osaksi iloista ja reipasta tiimiämme! Tehtävänäsi on aamiaisen, lounaan ja päivällisen valmistaminen sekä maastoruokailuiden valmistelu työkohteesta riippuen.

Lue lisää ja lähetä hakemuksesi tämän sivun helppoa lomaketta käyttäen!

 

Ravintolapäällikkö

Etsimme tiimiimme vahvistukseksi iloisella asenteella varustettuja ravintolapäälliköitä! Edellytämme sinulta alan koulutusta ja kokemusta ravintola-alalta, sekä innostusta asiakaspalvelutyöhön. Erityisesti huomioimme moniosaajat, joilta salin lisäksi löytyy kokemusta esimerkiksi keittiöstä tai vastaanottotyöstä. Työtehtävänäsi on ravintolan toimintojen esimiestyö, päivittäistyö sekä kehittäminen.

Tutustu tarkemmin ja jätä hakemuksesi tämän sivun lomaketta käyttäen!

Tarjoilija

Oletko iloisen taitava palveluosaaja, jolta sujuu englanninkieli ja löytyy työhön tarvittavat passit? Etsimme kohteisiimme alan koulutuksella ja kokemuksella varustettuja tarjoilijoita tiimimme vahvistukseksi. Erityisesti huomioimme moniosaajat, joilla on kokemusta salin lisäksi esimerkiksi vastaanottotyöstä. Ranskan- ja saksankielentaito katsotaan eduksi. Tehtävänäsi on aamiaisen, lounaan ja päivällisen tarjoileminen, juomatarjoilu sekä kotaruokailut työkohteesta riippuen.

Lue lisää ja lähetä hakemus tämän sivun lomaketta käyttäen!

Tonttu

Etsimme rutkasti joulumieltä omaavia nuoria tontuiksi ja kiire-apulaisiksi joulusesongille. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, reipasta otetta työhön, leikkimielisyyttä ja kykyä heittäytyä joulutontun rooliin.

Lue lisää ja lähetä hakemus tämän sivun lomaketta käyttäen!

Lumikengillä lepäämässä hangessa ja taustalla kaunis aurinko paistamassa

Eräopas

Sykkiikö sydämesi Lapin lumisille lakeuksille ja elämyksille luonnon keskellä? Haluatko työskennellä kansainvälisessä tiimissä, jonka tärkein tehtävä on tehdä vieraidemme kokemuksesta Tunturi-Lapissa ainutlaatuinen? Etsimme vielä tiimiimme reipashenkistä, ranskankielentaitoista eräopasta.

Lue lisää ja lähetä hakemus tämän sivun lomaketta käyttäen!

Lumikengillä lepäämässä hangessa ja taustalla kaunis aurinko paistamassa

Huoltomies

Oletko reipasotteinen ja tekevä? Pysyvätkö työkalut kädessäsi? Haemme tulevalle talvikaudelle kiinteistöhuollon tehtäviin reipasta ja asiakaslähtöistä henkilöä vastamaan yrityksemme kiinteistöjen päivittäisestä huollosta. Vaatimuksen vähintään B-ajokortti ja teknisen alan koulutus.

Lue lisää ja lähetä hakemus tämän sivun lomaketta käyttäen!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi ja vapaamuotoinen
hakemuksesi oheisella lomakkeella

REKRYTOINTI

Harrinivantie 35, 99300 Muonio
+358 400 155 110
rekry@harriniva.fi

 

  • Max. tiedoston koko: 40 MB.