RAVINTOLAT

Valitsetko sinä ruokailupaikaksi perinteisen Lappilaisen ravintolan, kodan, jääravintolan vai maisemaravintolan järvinäköalalla?

Neljässä ravintolassamme pääset nauttimaan herkullisia ruokiamme niin aamiaisten, lounaiden, kuin ala carte listojemme kautta. Perinteisten ravintolapalveluiden lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia ruokailla eksoottisemmissa ympäristöissä, kuten maisemaravintolassa järven rannalla, kodassa avotulen äärellä sekä jääravintolassa jääpöytien äärellä. Järjestämme myös ruokailuja ryhmille juuri heidän toiveidensa mukaisesti kaikissa kohteissamme.

Harrinivan 230-paikkainen ruoka- ja seurusteluravintola kutsuu kaikki nälkäiset nauttimaan herkullisen aamiaisen ja lounaan lisäksi perinteisiä lappilaisia makuja à la carte – listalta. Ravintola taittuu myös ryhmiä ja yksityistilaisuuksia varten erottamalla esim. Kuukkeli-kabinetin, jossa on 70 asiakaspaikkaa. Juhla- ja kokouskäyttöön suosittelemme hotellin läheisyydestä löytyvää Revontuli-kotaravintolaa, joka palvelee tilauksesta jopa 80 henkeä. Revontuli-kotaravintolassa valmistamme ruoat avotulella revontulten loimutessa kodan seinillä. Ravintolan yhteydessä sinua palveleva Bar North palvelee päivittäin ja antaa mahdollisuuden unohtaa arjen hetkeksi.

Galdotievan ravintola takaa, että kenenkään ei tarvitse lähteä tyhjällä vatsalla jatkamaan matkaansa. Ravintolan laaja ruokalista tarjoaa mieleisen annoksen varmasti jokaiselle. Muistathan, että Galdotieva on viimeinen paikka majoittua, tankata, tehdä ostoksia ja syödä ennen rajanylitystä Norjaan?

Jeriksen ravintolan herkulliset aamiaiset ja lounaat takaavat täydet vatsat vierailleen. Jeriksen à la carte lista tarjoaa herkullisia Lapin makuja ja tunnelmaa nostattaa ravintolan suuri takka. Ravintolasta löytyy 130 asiakaspaikkaa ja aterian jälkeen on mukava piipahtaa alakerran 50 paikkaisessa Piilopaikka baarissa. Jerikseltä löytyy myös upea mahdollisuus juhliin ja kokouksiin, kun Jeriksen maisemaravintola Jierra on varattavissa jopa 60 henkilölle yksityistilaisuuksiin. Jierrassa pääset nauttimaan herkullisen aterian samalla, kun ihailet järvelle aukeavaa maisemaa, jonka vastarannalla kohoaa upea tunturimaisema.

Ravintolamme Torassiepissä on luomu- ja lähiruoan ystävälle täydellinen kohde. Ravintola on erikoistunut loihtimaan maittavat annokset luomu- ja lähiruokaa kunnioitten. 40-paikkainen ravintolamme tarjoilee maukasta, terveellistä ja perinteistä ruokaa, jonka peruselementit ovat poronliha, lähijärvien kalat sekä marjat ja sienet. Torassiepin kolme kotaravintolaa tarjoaa mahtavat puitteet niin ruokailulle kuin kokouksillekin. Aihkikotaan sekä Poropirttiin mahtuu 70 henkilöä ja Pikkukodassa on tilat 30 henkilölle. Winter Village jääravintolan ikimuistoisiin tiloihin mahtuvat jopa 50 hengen ryhmät ruokailemaan, tai viettämään mukavan yhdessäolohetken Ice Barissa kuumien juomien äärellä.

Harrinivan ravintola

Torassiepin ravintola

Jeriksen ravintola

Galdotievan ravintola