Ryhmät & Yritykset

Unohtumattomia elämyksiä ammattitaidolla ja monipuolisuudella vuodesta 1973

Harrinivan on ollut edelläkävijä Lapin turismissa 90-luvulta saakka. Perheyrityksellämme on pitkät perinteet yritysryhmille suunnatuissa elämyksissä. Monipuoliseen majoitusverkostoomme kuuluu kolme hotellia mökkeineen, sekä eräkämppäverkosto. Kokouksia ja tapaamisia voimme järjestää joko perinteisissä kokoustiloissamme, saunamaailmassa tai keskellä erämaata Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kupeessa.

Ohjelmapuolen variaatioomme kuuluu mahdollisuudet järjestää kelkka- koira- yms. safareita yli sadalle hengelle maastruokailuineen.
Yrityskohtaisesti räätälöityjen pakettien laatu täytää niin kotimaiset kuin ulkomaisetkin asiakaslupaukset.

Kokous ja yrityspalvelut

Tarjoamme käyttöösi eri kokoisia ja tyylisiä kokoustiloja ja toteutamme monipuoliset kokonaisuudet toiveidesi mukaisesti

Ympäröivän Tunturi-Lapin satumainen luonto ja  monipuoliset ohjelmapalvelut mahdollistavat yrityksesi ikimuistoisimman kokouksen. Useamman päivän kokousta pitäville järjestämme ruokailut ja majoituksen sekä monipuoliset ohjelmat kokousten ympärille.

Harrinivassa suurempaan kokoustilaamme mahtuu 70 henkilöä, pienempi on ihanteellinen 30 hengen ja sitä pienempien ryhmien kokouksille.

Tunturikeskus Galdotievan kokous- ja juhlapaikka Maahistupa tarjoaa erinomaiset tilat, jopa 70 hengelle.

Lehtiötaulu, muistikirjat, kynät ja dataprojektori ovat käytettävissänne.

Tavanomaisien kokoustilojen lisäksi meillä on erikoisempia paikkoja kokouksia varten: Harrinivan Revontuli-kotaravintola, hotelli Jeriksen maisemaravintola Jierra, Harrinivan saunakabinetti saunoineen ja ulkoilma porealtaineen, Torassiepin kotaravintolat tai miksi et pitäisi kokoustasi rauhassa metsän keskellä Vuontisjärven eräkeskuksessa.

Räätälöimme mittatilaustyönä juuri Sinun ryhmällesi sopivimman ohjelman. Harrinivan monipuoliset ravintolatilat, tasokkaat sauna- ja kokoustilat sekä upeat puitteet lapin luonnossa yhdistettynä Harrinivan ainutlaatuisiin ohjelmaideoihin takaavat ryhmällesi unohtumattoman elämyksen.

Aitous, korkea laatu ja ainutlaatuiset ideat ovat Harrinivan yritysohjelmien perusta!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Pikkujoulut

HARRINIVA ON TÄYDELLISTEN PIKKUJOULUJEN KOHDE

Riittääkö teidän pikkujouluille yksi päivä, tarvitaanko viikonloppu vai varataanko kokonainen viikko?

Rakennetaan yhdessä teidän ryhmällenne pikkujoulut toivomienne aktiviteettien ja majoitusten kanssa.

Kysy lisää myynnistämme.
sales@harriniva.fi / +358 400 155 110