talvihuili jeriksellä

Luontoa, latua ja laatuaikaa. Tervetuloa Jerikselle!

TALVIHUILI JERIKSELLÄ

Hotelli Jeris tarjoaa talvisimmat tunnelmat pariskuntien lomanviettoon Lapissa!
Uusitut hotellihuoneet ja retroa tunnelmaa hehkuva maisema ravintola Lapin herkkuineen takaavat unohtumattoman hotellikokemuksen. Päivät voit viettää ladulla, kansallispuiston tykkymetsissä tai järven selällä revontulia ihastellen. Illaksi on aika heittää pyyhkeet päälle ja rentoutua Arctic Sauna Worldin viidessä eri löylyssä. Rohkeimmille elämyksenhakijoille 15m leveä uintiavanto tarjoaakin mieleenpainuvat pulahdukset!

Lukuisten hiihtolatujen, tuntureiden ja autiotupien lisäksi voit myös vierailla Kutunivassa kuvaamassa joutsenia, tutustumassa poronlihatuotteisiin paikallisessa myymälässä tai piipahtaa Suomen ainoassa kalakirjastossa.
Viikko-ohjelmastamme löydät unohtumattomia päiväretkiä koiravaljakon jalaksilla, moottorikelkan puikoissa tai pororeessä.

Viimeisen yön voit halutessasi viettää romanttisesti revontulien alla
Aurora Dome-luksusmajoitteessa tai Arctic Firefox Lodgessa.

Talven huilit voimassa 12.2.- 14.3.2021.

Hotelli Jeris sijaitsee Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kupeessa Jerisjärven rannalla. Hotelli ja huoneet ovat uusittu 2019.
Hotelli Jeriksellä on pitkä historia hiihtokohteena. Hotellilta voitkin suunnata useaan suuntaan joko puistoon tai Jerisjärven jäälle nauttimaan henkeäsalpavista maisemista, taikka kasvattamaan kuntoa ja hikoilemaan vieressä olevalle kuntoladulle. 

Pienen ajomatkan päästä löydät myös monta huiputettavaa tunturia, kuten Keimiötunturi, Sammaltunturi ja Pallastunturit.

Hotelli Jeris sijaitsee Jerisjärven rannalla Keimiöniemen ja Kutunivan välissä.

Saapuessasi Autolla tietä 79 pitkin etelästä, Aja Levin keskustasta pohjoiseen n.32km kohti Muoniota ja käänny oikealle Jerisjärventielle ennen Rauhalan kylää.
Aja Jerisjärventietä n. 10km. Hotelli Jeris tulee vasemmalle puolelle heti ylikulkusillan jälkeen. Saapuessasi tietä 79 pohjoisesta.
Aja Muonion keskustasta n. 12km ja käänny vasempaan Särkijärven kylän kohdalta Pallaksentielle. Jatka n.7,5km ja käänny oikealle Jerisjärventielle kohti Hotelli Jeristä.
Saapuessasi Pallastuntureilta aja Pallaksentietä kohti Muoniota ja 7km jälkeen käänny vasempaan Jerisjärventielle.


Kutsutaksilla
pääset helpoiten Hotelli Jerikselle Kittilän lentoasemalta. Jos haluat meidän varaavan kuljetuksen, ota yhteyttä sales@harriniva.fi
Jos haluat varata kuljetuksen itse, ota yhteyttä Tapio Hietalahteen sähköpostitse muoniokt@hotmail.com. Muistathan varata kuljetuksen viimeistään 24h ennen lentoa

Kolarin rautatieasema sijaitsee n.85km päässä Jerikseltä. Aja autolla pohjoiseen E8 tietä kohti Muoniota. 8,5km jälkeen käänny oikealle Ylläksentielle kohti Hannukaista.
Aja 60km Äkäslompolon kylän läpi Muotkavaaraan. Muotkavaarasta Käänny oikealle tielle 79 kohti Rauhalaa ja Kittilää.
Aja 7km ja käänny Rauhalan kylän jälkeen vasemmalle Jerisjärventielle. Aja Jerisjärventietä n. 10km. Hotelli Jeris tulee vasemmalle puolelle heti ylikulkusillan jälkeen.

 

Tiesithän, että meiltä on turvallista varata! Voit peruuttaa lomasi 2 päivää ennen saapumista ja saat rahat takaisin. Varaa nyt unelmalomasi luottavaisin mielin ja tule nauttimaan Lapin uskomattomasta luonnosta.

Hinta 100 €/ aikuinen
sis. majoituksen 2hh huoneessa
ja sisäänpääsyn Arctic Sauna Worldiin

Pakettihinta 3 vrk 280 € / aikuinen

Haluatko majoittua
omassa mökissä hotellin vieressä?
Kysy tarjousta varauksen yhteydessä!

Hotelli Jeris – Tunturi-Lapin sydänmailla

Miksi tulla aktiivilomalle Jerikselle

Kattava latuverkosto

Hotelli Jerikseltä lähtee useampi latu Jerisjärvelle ja Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon. Valittavina sinulla on:
-Kuntolatu
-Koiralatu
-Järvilatu
-Valaistu latu

Välinevuokraus

Meiltä saat vuokralle läskipyörät, sähköläskipyörät, lumikengät ja liukulumikengät.

Luontokohteet

Hotelli Jeriksen takaa avautuvasta Pallas-Yllästunturin kansallispuistosta löydät useita tuntureita huiputettavaksi, autiotupia vierailtavaksi, sekä kulttuurikohteita kuten Keimiöniemen kalapirtit ja Kalakirjasto

Romanttista tekemistä Jeriksellä