Tantra-viikonloppu Jeriksellä

 

VARAA TÄSTÄ

ALKUVOIMAINEN SINÄ – TANTRAVIIKONLOPPU JERISJÄRVEN RANNALLA!

Päästä irti arjesta ja sukella Tantriseen mysteeriin kutsumaan esiin villiä luontoasi.

Luonnon kiertokulussa kevät on todellinen uuden vuoden alku. Kaikki kuollut, jäätynyt ja sisäänpäin kääntynyt lähtee taas liikkeelle, virtaamaan ja kurkottelemaan kohtia valoa. Kuten luonnossa, myös meidän ihmisten sisällä herää pitkän talven jälkeen elämää luovat energiat. Haluamme heittää paksut vaatteet nurkkaan, pestä talven pölyt pois ja astua ulos maailmaan syli avoinna -valmiina kohtaamaan elämän, itsemme ja muut uudesti ja rohkeasti!

Tantra tarjoaa meille laajan valikoiman harjoituksia joiden avulla liikutella jämähtänyttä energiaa ja löytää takaisin omaan luovaan alkuvoimaan!

Tantraviikonloppu järjestetään 15.-18.04.2021, varaa paikkasi ajoissa!

Tervetuloa Tunturi-Lappiin Jerisjärven rannalle, kansallispuiston kupeeseen

Tämä pitkä viikonloppu Muoniossa, Jerisjärven rannalla on omistettu henkisten jäätiköidemme sulattelulle ja elämänvoiman esiin kutsumiselle. Tälle työlle on tukena kevään voimalliset energiat, Tunturi-Lapin uljas luonto ja
Hotelli Jeriksen ihana miljöö. Eikä vähiten saman henkisistä ihmisistä koostuva intiimi ryhmä!

Voit lähteä matkaan yksin, kaverin tai puolison kanssa. Kyseessä on kuitenkin sinun oma matkasi, ei varsinainen pari-tantra kurssi, vaikka toki kaikki se mitä elävöität itsessäsi, ravitsee myös ihmissuhteitasi. Osa harjoituksista tehdään yksin, osa ryhmässä tai parin kanssa. Mukana on joogaa, meditaatioita, itse-ilmaisun ja näkyväksi tulemisen harjoittelua, kohtaamisen ja kosketuksen laatujen tutkimista, tanssia ja puhdasta ilon pitoa.

Harjoitukset eivät sisällä alastomuutta tai seksiä.

Snowy trees in the fell

Aamut aloitamme joogalla tai aktiivisella meditaatiolla. Illalla kokoonnumme Hotelli Jeriksen pääsalissa, joka muuntuu näiden päivien ajaksi Temppeliksemme.

Lauantaina saamme nauttia Jeriksen Saunamaailman palveluista. Neljä erilaista saunaa hellii aisteja ja kehoa, lisäksi voit pulahtaa Jerisjärven raikkaaseen veteen virkistäytymään!

Lisäksi sinulle jää päivittäin aikaa myös vapaaseen, omaan olemiseen ja luonnossa liikkumiseen. Kaikki hotellin palvelut ovat käytössäsi, voit varata koiravaljakkoajelun, vuokrata sukset tai lumikengät käyttöösi tai lähteä vaikkapa laskettelemaan lähituntureille Pallakselle!

Hintaan kuuluu kolme ateriaa päivässä Hotelli Jeriksen ravintolassa. Lounaan voi halutessaan ottaa myös mukaan, jos haluat lähteä retkeilemään päivällä.

Päiväohjelma
(oikeudet muutoksiin pidätetään)

Torstai
18:00 Alkupiiri
20:00 Illallinen

Perjantai
08:00 Aamuharjoitus ( joogaa tai aktiivista mediaatiota )
09:00 Aamiainen
13:00 Lounas
17:00 Ilta Temppelissä -Jäätiköiden sulattelu: Kohdataan häpeän tunne ja päästetään siitä lempeästi irti niin, että pääsemme lähemmäs todellista itseämme ja toisiamme
20:00 Illallinen

Lauantai
08:00 Aamu-harjoitus ( aktiivinen meditaatio )
09:00 Aamiainen
13:00 Lounas
15:00 Tantrinen kosketus
17:00 Arktinen Saunamaailma
19:00 Illallinen
20:00 Ilta Temppelissä: Tanssia ja leikkiä

Sunnuntai
08:00 Aktiivinen aamumeditaatio
09:00 Jakaminen ja Loppupiiri
10:00 Aamiainen
12:00 Uloskirjautuminen

Reindeer running in deep snow

Saija Lentonen / Elämänkehto

Saija Lentonen on Helsingissä toimiva äiti, yrittäjä, näyttelijä, jooga- ja tantra- opettaja. Hänellä on taiteen maisterin tutkinto, joogan opetuksen RYT-500 sertifikaatti ja hän on Wellness Therapyn kouluttama 1. tason Tantric Life Coach. Keväällä 2021 hän valmistuu myös sertifioduksi De-armouring hoitajaksi. 

Saijan oma matka on kulkenut teatterilavojen ja television kautta jo lähes toistakymmentä vuotta sitten joogan kurinalaisten harjoitusten pariin ja siitä myöhemmin Tantran itseoivalluksen polulle. Saija ohjauksessa yhdistyy kaikki hänen ammatillinen kokemuksensa ja osaamisensa. Hän on valovoimainen esiintyjä, ammattitaitoinen opettaja sekä inspiroiva valmentaja henkisyyden, kehollisuuden ja seksuaalisuuden alueilla. 

Saijan intohimo on auttaa ihmisiä elämään elämänsä vapaasti ja rohkeasti, omaa intuitiotaan ja sydäntään kuunnellen, rakkautta itsessään ja maailmassa kasvattaen. 

Lue lisää Saijasta ja hänen palveluistaan: www.elämänkehto.fi

Tantraviikonloppu Jeriksellä – paketti sisältää:

3 yötä Hotelli Jeriksellä täysihoidolla

Hotelli Jeris sijaitsee Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kupeessa Jerisjärven rannalla. Hotelli ja huoneet ovat uusittu 2019.
Hotellin pihasta lähtee kattava hiihtolatuverkosto kansallispuistoon ja järven jäälle. Alueella on myös monta autiotupaa ja avolaavua, jotka ovat loistavia päiväkohteita.
Majoitukseen sisältyy maittava aamiainen.

OHJATUT TANTRATUNNIT

Ohjelmassa on kahdesti päivässä ohjattuja harjoituksia, joiden tarkoituksena on herätellä sinun olemustasi niin fyysisellä, henkisellä kuin emotionaalisellakin tasolla. Aamuisin Joogaamme ja teemme aktiivisia meditaatioita, herätellen kehoamme kokonaisvaltaisesti luoden virtaavan alun päivään. Illalla kokoonnumme Hotelli Jeriksen pääsalissa, joka muuntuu näiden päivien ajaksi Temppeliksemme.

  Arctic Sauna World - sisäänpääsy

  Hotelli Jeriksen ja Jerisjärven rannassa sijaitsee Lapin ainutlaatuisin saunamaailma Arctic Sauna World.
  Saunamaailma koostuu viidestä saunasta ja 15m leveästä avantouintialueesta. Pakettiin sisältyy yksi sisäänpääsy saunamaailmaan.

  Lisätietoa Arctic Sauna Worldista

  Välinevuokra

  Paketti sisältää ilmaisen välinevuokran yhdelle päivälle. Voit ottaa vuokralle

  • Lumikengät
  • Liukulumikengät
  • Fatbike

  Kesto:
  3 yötä, torstai – sunnuntai

  Ryhmäkoko:
  Min. 10 henkeä, tapahtuma vahvistuu kun minimi osallistujamäärä on täynnä!

  Ilmoittautuminen viimeistään 18.03.2021!

  Päivät:
  15.-18.04.2021

  Yhteistyössä Elämänkehto / Saija Lentonen

  Hinta:
  548€ / henkilö kahden hengen huoneessa
  659€ / aikuinen yhden hengen huoneessa

  Lentokenttäkuljetus Kittilän lentoasemalta:
  30/ henkilö / suunta

  Lisäyö (sis. aamiainen sekä illallinen):
  81€ / henkilö kahden hengen huoneessa
  118€ / henkilö yhden hengen huoneessa

  VARAA PAIKKASI SEURAAVALLA LOMAKKEELLA!

  Lisää lisätieto osioon mahdolliset lisäkysymykset ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

  Tämä varaus ei ole vielä sitova joten voit huoletta laittaa tiedustelun tulemaan.

   

   

   

   

   

  • (Tämä varaus ei ole vielä sitova, joten voit huoletta jättää alustavan varauksen meille.)