Valkea uusivuosi jeriksellä

Vietä taianomainen uusivuosi perheesi kanssa
Tunturi-Lapin sydänmailla

Vietä ihana valkea uusivuosi Jeriksellä

Hotelli Jeris tarjoaa talvisimmat tunnelmat koko perheen talvilomanviettoon Lapissa.
Täällä voit viettää kiireettömän loman rakkaittesi kanssa ja samalla nauttia ympäröivästä luonnosta ja sen rauhallisuudesta. Nauti Lapin monipuolisimman saunamaailman löylyistä ja herätä kehosi eri tavalla 15m leveässä uintiavannossa. 
Pääset myös nauttimaan Lapin parhaimpia herkkuja joulupäivällisellä.

Lomasi aikana pääset aikamatkalle entisajan Lappiin vierailemalla Torassiepin Lapinkartanossa, missä on myös museo ja porotila. Pääset myös ruokkimaan ruokkimaan poroja ja harjoittelemaan suopunginheittoa. Torassiepissä sijaitsee myös huskytila, missä pääset tutustumaan rekikoirien elämään, vuosirytmiin, treenaamiseen ja tottakai pääset rapsutelemaan karvakavereitamme!

Vapaa-ajalla voit tutustua ympäröivään luontoon eri tavoin. Lähde seikkailemaan hotellin vieressä olevaan Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon lumikengillä, liukulumikengillä tai suksilla. Suuntaa Jerisjärven jäälle kävellen, potkurilla tai vaikkapa läskipyörällä. Lukuisten luontokohteiden ja autiotupien lisäksi voit myös vierailla Kutunivassa kuvaamassa joutsenia, tutustumassa poronlihatuotteisiin paikallisessa myymälässä tai piipahtaa Suomen ainoassa kalakirjastossa.

Lisää lomaasi unohtumattomia seikkailuja hyppäämällä koiravaljakkoreen jalaksille, moottorikelkan sarviin, tai pororekeen. Katso lisää viikko-ohjelmastamme!

Matkan hintaan sisältyy

  • 3 yötä aamiaisella uusitussa Hotelli Jeriksessä
  • Sisäänpääsy Arctic Sauna Worldiin
  • Porotilavierailu
  • Huskytilavierailu
  • Uudenvuoden päivällinen 
  • Talvivarusteet

 

Hotelli Jeris sijaitsee Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kupeessa Jerisjärven rannalla. Hotelli ja huoneet ovat uusittu 2019. Hotelli Jeriksellä on pitkä historia hiihtokohteena. Hotellilta voitkin suunnata useaan suuntaan joko puistoon tai Jerisjärven jäälle nauttimaan henkeäsalpavista maisemista, taikka kasvattamaan kuntoa ja hikoilemaan vieressä olevalle kuntoladulle.

Pienen ajomatkan päästä löydät myös monta huiputettavaa tunturia, kuten Keimiötunturi, Sammaltunturi ja Pallastunturit.

Hotelli Jeris sijaitsee Jerisjärven rannalla Keimiöniemen ja Kutunivan välissä.

Saapuessasi Autolla tietä 79 pitkin etelästä, Aja Levin keskustasta pohjoiseen n.32km kohti Muoniota ja käänny oikealle Jerisjärventielle ennen Rauhalan kylää.
Aja Jerisjärventietä n. 10km. Hotelli Jeris tulee vasemmalle puolelle heti ylikulkusillan jälkeen. Saapuessasi tietä 79 pohjoisesta.
Aja Muonion keskustasta n. 12km ja käänny vasempaan Särkijärven kylän kohdalta Pallaksentielle. Jatka n.7,5km ja käänny oikealle Jerisjärventielle kohti Hotelli Jeristä.
Saapuessasi Pallastuntureilta aja Pallaksentietä kohti Muoniota ja 7km jälkeen käänny vasempaan Jerisjärventielle.


Kutsutaksilla
pääset helpoiten Hotelli Jerikselle Kittilän lentoasemalta. Jos haluat meidän varaavan kuljetuksen, ota yhteyttä sales@harriniva.fi
Jos haluat varata kuljetuksen itse, ota yhteyttä Tapio Hietalahteen sähköpostitse muoniokt@hotmail.com. Muistathan varata kuljetuksen viimeistään 24h ennen lentoa

Kolarin rautatieasema sijaitsee n.85km päässä Jerikseltä. Aja autolla pohjoiseen E8 tietä kohti Muoniota. 8,5km jälkeen käänny oikealle Ylläksentielle kohti Hannukaista.
Aja 60km Äkäslompolon kylän läpi Muotkavaaraan. Muotkavaarasta Käänny oikealle tielle 79 kohti Rauhalaa ja Kittilää.
Aja 7km ja käänny Rauhalan kylän jälkeen vasemmalle Jerisjärventielle. Aja Jerisjärventietä n. 10km. Hotelli Jeris tulee vasemmalle puolelle heti ylikulkusillan jälkeen.

 

Tiesithän, että meiltä on turvallista varata! Voit peruuttaa lomasi 2 päivää ennen saapumista ja saat rahat takaisin. Varaa nyt unelmalomasi luottavaisin mielin ja tule nauttimaan Lapin uskomattomasta luonnosta.

Hinta alkaen 3vrk
paketille hotellihuoneessa:

390 € / aikuinen
125 € / lapsi

Haluatko majoittua
omassa mökissä hotellin vieressä?
Kysy tarjousta varauksen yhteydessä!

Hotelli Jeris – Tunturi-Lapin sydänmailla