Harrinivan tarina

Perheomisteinen Lapin matkailun pioneeri vuodesta 1973.

Leirintäalueesta kolmeksi lomakohteeksi

Harriniva Hotels & Safaris on perheomisteinen matkailuyritys Tunturi-Lapin Muoniossa, Suomi-neidon kainalossa Ruotsin rajalla.

Vuonna 1973 Euroopan pisimmän vapaana virtaavan joen, Tornion-Muonionjoen, rannalle perustettu leirintä- ja karavaanialue on kasvanut kolmeksi täyden palvelun lomakeskukseksi keskellä Lapin puhdasta luontoa.

Tänään olemme yhtä kuin Harriniva Adventure Resort, Jeris Lakeside Resort ja Torassieppi Eco Reindeer Resort.

Kasvua uraauurtavista talviseikkailuista

Pietikäisen perheen luomus on nyt jo kolmannen sukupolven komennossa. Hansi ja Eini Pietikäinen aloittivat toiminnan 1970-luvulla, ja suurin kasvu tapahtui 1990-luvulla heidän poikansa Kyöstin ja hänen vaimonsa Maijan astuttua ohjaksiin.

Kyöstin väsymättömän myyntityön tuloksena Harriniva oli ensimmäisiä lappilaisia matkailuyrityksiä, jotka tarjosivat talviseikkailuja ulkomaalaisillematkailijoille. Harriniva loi ensimmäisenä viikon mittaisen seikkailulomapaketin, josta on sittemmin tullut kivijalkatuote lukuisille alan yrityksille Lapissa.

Päivittäistä työtä yrityssloganin ”Best in Wilderness” mukaan

Kyösti jätti lapsilleen menestyvän, matkailualalla hyvin tunnetun yrityksen. Harriniva Hotels & Safarisin henkilökunta työskentelee päivittäin toteuttaakseen yritysslogania Best in Wilderness – parasta erämaassa. Tämä henkilöityy useimmiten Harrinivan ammattitaitoisiin luonto-oppaisiin, jotka johdattavat vieraamme vaikuttaviin elämyksiin Lapin luonnossa ympäri vuoden.

Luonto on yhtä ihmeellinen kuin aiemminkin

Paljon on muuttunut puolessa vuosisadassa, mutta paljon on myös säilynyt ennallaan. Muonion ja Pallas-Yllästunturin kansallispuiston tunturi- ja metsämaisemat ovat yhtä kauniita kuin ennenkin, nyt niiden tutkimiseen on vain enemmän vaihtoehtoja.

Kaikissa kolmessa Harriniva Hotels & Safaris -lomakohteessa luonto ja siellä toteutettavat aktiviteetit alkavat heti ovelta. Luonnonilmiöt kuten revontulet, keskiyön aurinko, ruska ja kaamos eivät ole kadonneet minnekään, eivätkä kadottaneet henkeäsalpaavaa vetovoimaansa.

Me harrinivalaiset teemme edelleen parhaamme, jotta vieraamme saavat unohtumattoman elämyksen lomallaan Lapissa ja toivomme, että se johtaa jälleennäkemiseen Muoniossa jonain päivänä.

Yövy Euroopan pisimmän vapaana virtaavan joen rannalla Suomen ja Ruotsin rajalla
Avoinna
22.11.2023 – 7.4.2024
Rentoudu pyhän Jerisjärven rannalla Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kupeessa
Avoinna
26.11.2023 – 14.4.2024
Yövy lähes 200-vuotiaan porotilan naapurissa kirkasvetisen erämaajärven rannalla
Avoinna
27.12.2023 – 31.3.2024