Saapuminen

Lappiin, Muonioon ja kaikkiin kolmeen Harriniva Hotels & safaris -lomakohteeseen pääset lentäen, junalla, bussilla tai autolla.

Katso tarkemmat tiedot alla.

Lentäen

Lähin lentokenttä Muoniosta on Kittilän lentokenttä tunnin ajomatkan päässä. Enontekiön lentokenttä sijaitsee tunnin ja Rovaniemen lentokenttä kolmen tunnin ajomatkan päässä.

Suurin osa lomapaketeistamme sisältää lentokenttäkyydityksen. Mikäli et ole varannut kyytiä, voit vuokrata auton Kittilän lentokentältä.

Reittilennoilta helpoin tapa saapua kohteisiimme Muonioon on kutsutaksi-palvelu. Lisätietoa kulkuyhteyksistä ja kutsutaksista Finavian sivuilla.

Junalla

Kolarin rautatieasema sijaitsee tunnin ajomatkan päässä Muoniosta ja Harriniva Hotels & Safaris -kohteista.

Helpoin vaihtoehto saapua Kolarin rautatieasemalta on Taksi Hietalan Junataksi-palvelu.

Junataksilla on kiinteä hinta Muonion keskustaan, joka koskee myös Harriniva Adventure Resortia.

Haku- ja vientihinnat Jeris Lakeside Resortiin ja Torassieppi Eco Reindeer Resortiin saat ottamalla yhteyttä Taksi Hietalaan:

+358 40 708 8105
north.kth@gmail.com

Bussilla

Bussiyhteydet ja liput Muonioon löydät Matkahuollon sivustolta.

Harriniva Adventure Resort sijaitsee Kolarista eli etelästä päin tultaessa 3 km ennen Muonion kirkonkylää E8-tien varrella. Bussipysäkiltä on noin 300 metrin kävelymatka hotellille.

Jeris Lakeside Resortin ja Arctic Sauna Worldin vieressä on bussipysäkki. Osa Muonio-Kittilä-väliä liikennöivistä linjoista ajaa Jeriksen kautta – pysäkin nimi Matkahuollon järjestelmässä on ”Jerisjärvi, Muonio”.

Torassieppi Eco Reindeer Resortin läheisin pysäkki on Pallaksentien varressa 3 km päässä hotellista. Torassieppi-Jerisjärvi-alueella taksikyytejä ajaa Taksi Martti Keimiöniemi,
puh. +16 538 582

Arctic Route – bussikyyti yli rajojen

Arctic Route operoi Lapin ja Norjan välillä päivittäin talvisin.

Kohteita ovat Tromssa, Alta, Narvik ja Rovaniemi. Suomen puolella Arctic Route operoi yhteistyössä Eskelisen Lapin linjojen kanssa.

thearcticroute.com
post@thearcticroute.com