Saapuminen

Lappiin, Muonioon ja kaikkiin kolmeen Harriniva Hotels & safaris -lomakohteeseen pääset lentäen, junalla, bussilla tai autolla.

Katso tarkemmat tiedot alla.

Lentäen

Lähin lentokenttä Muoniosta on Kittilän lentokenttä tunnin ajomatkan päässä. Enontekiön lentokenttä sijaitsee tunnin ja Rovaniemen lentokenttä kolmen tunnin ajomatkan päässä.

Suurin osa lomapaketeistamme sisältää lentokenttäkyydityksen. Mikäli et ole varannut kyytiä, voit vuokrata auton Kittilän lentokentältä.

Reittilennoilta helpoin tapa saapua kohteisiimme Muonioon on kutsutaksi-palvelu. Lisätietoa kulkuyhteyksistä ja kutsutaksista Finavian sivuilla.

Junalla

Kolarin rautatieasema sijaitsee tunnin ajomatkan päässä Muoniosta ja Harriniva Hotels & Safaris -kohteista.

Talvilomapakettimme sisältävät kuljetukset myös Kolarin rautatieasemalta. Jos et ole varannut lomapakettia tai tilannut kuljetusta erikseen, voit saapua Muonioon julkisilla kulkuyhteyksillä. Aikataulut löytyvät Matkahuollon sivuilta.

Lisätietoa Kolari-Muonio linja-autokuljetuksesta voi kysyä palvelun järjestäjältä:
+358 40 5025691 tai rundgrenky@msn.com

Bussilla

Bussiyhteydet ja liput Muonioon löydät Matkahuollon sivustolta.

Harriniva Adventure Resort sijaitsee Kolarista eli etelästä päin tultaessa 3 km ennen Muonion kirkonkylää E8-tien varrella. Bussipysäkiltä on noin 300 metrin kävelymatka hotellille.

Jeris Lakeside Resortin ja Arctic Sauna Worldin vieressä on bussipysäkki. Osa Muonio-Kittilä-väliä liikennöivistä linjoista ajaa Jeriksen kautta – pysäkin nimi Matkahuollon järjestelmässä on ”Jerisjärvi, Muonio”.

Torassieppi Eco Reindeer Resortin läheisin pysäkki on Pallaksentien varressa 3 km päässä hotellista. Torassieppi-Jerisjärvi-alueella taksikyytejä ajaa Taksi Martti Keimiöniemi,
puh. 016 538 582

Arctic Route – bussikyyti yli rajojen

Arctic Route operoi Lapin ja Norjan välillä päivittäin talvisin joulukuun alusta maaliskuun loppuun.

Kohteita ovat Tromssa, Alta, Narvik ja Rovaniemi. Suomen puolella Arctic Route operoi yhteistyössä Eskelisen Lapin linjojen kanssa.

thearcticroute.com
post@thearcticroute.com