Työpaikat

Katso avoimet työpaikat Harriniva Hotels & Safarisilla tästä!

Ravintolapäällikkö

Oletko tuoreilla ideoilla varustettu, kehitysorientoitunut ja tuntureiden kupeessa viihtyvä ravintola-alan osaaja, joka haluaisi työskennellä vastuullisessa matkailun edelläkävijäyrityksessä?

Etsimme nyt Harrinivan ravintolatiimiin vahvistukseksi alan ammattilaista. Houkuttelisiko sinua työskentely Tunturi-Lapissa upean kansallispuiston kainalossa?

Ravintolan vuoropäällikkö

Harriniva Adventure Resort etsii talvisesongiksi alan koulutuksella ja kokemuksella varustettua ravintolan vuoropäällikköä, iloisen taitavaa palveluosaajaa, joilta taittuu englanti ja löytyy työhön tarvittavat passit.

Tehtävänäsi on tiimin ohjaaminen vuorossa jossa tarjoillaan aamiainen, lounas tai päivällinen, sekä a la carte annoksia, juomien myynti ja baarityöskentely. Esihenkilönäsi toimii ravintolapäällikkö.

Kokki

Harriniva Adventure Resort etsii talvisesongiksi
alan koulutuksella ja kokemuksella varustettua kokkia, iloisen taitavaa palveluosaajaa, joilta taittuu englanti ja löytyy työhön tarvittavat passit. Tehtävänäsi on aamiaisen, lounaan ja päivällisen, sekä a la carte annoksien valmistaminen.

Tarjoilija

Harriniva Adventure Resort etsii talvisesongiksi alan koulutuksella ja kokemuksella varustettua tarjoilijaa, iloisen taitavaa palveluosaajaa, joilta taittuu englanti ja löytyy työhön tarvittavat passit. Tehtävänäsi on aamiaisen, lounaan ja päivällisen, sekä a la carte annoksien tarjoileminen, juomien myynti ja baarityöskentely.

Vastaanottovirkailija

Haluatko viettää talvisesongin upean pohjoisen luonnon keskellä, Tunturi-Lapissa pienessä Muonion kylässä, onnellisten ihmisten keskellä?

Oletko iloinen asiakaspalvelija ja tuntureiden kupeessa viihtyvä matkailualan osaaja, joka haluaisi työskennellä vastuullisessa matkailun edelläkävijäyrityksessä?

Etsimme nyt vastaanottotiimimme vahvistukseksi alan ammattilaista. Houkuttelisiko sinua työskentely Tunturi-Lapissa upean kansallispuiston kainalossa?

Kokki

Jeris Lakeside Resort etsii Kesäksi 2023 alan koulutuksella ja kokemuksella varustettua kokkia, iloisen taitavaa palveluosaajaa, joilta taittuu englanti ja löytyy työhön tarvittavat passit. Tehtävänäsi on aamiaisen, lounaan ja päivällisen, sekä a la carte annoksien valmistaminen.

Kokki

Jeris Lakeside Resort etsii talvisesongiksi alan koulutuksella ja kokemuksella varustettua kokkia, iloisen taitavaa palveluosaajaa, joilta taittuu englanti ja löytyy työhön tarvittavat passit. Tehtävänäsi on aamiaisen, lounaan ja päivällisen, sekä a la carte annoksien valmistaminen.

Tarjoilija

Jeris Lakeside Resort etsii talvisesongiksi alan koulutuksella ja kokemuksella varustettua tarjoilijaa iloisen taitavaa palveluosaajaa, joilta taittuu englanti ja löytyy työhön tarvittavat passit. Tehtävänäsi on aamiaisen, lounaan ja päivällisen, sekä a la carte annoksien tarjoileminen, juomien myynti ja baarityöskentely.

Saunamajuri

Arctic Sauna World & Jeris Lakeside Resort etsii talvisesongille saunamajuria.

Työnkuva on monipuolinen ja vaihteleva ja on mielenkiintoinen yhdistelmä niin saunamajurin, vastaanottovirkailijan kuin tarjoilijankin tehtäviä.

Työ sisältää mm. saunamaailman saunojen ja tilojen valmistelut päivittäin asiakkaille, saunamaailman vastaanoton ja varausten hoitamisen sekä tarjoilijan työtehtäviä saunamaailman ravintolassa.

Vastaanottovirkailija

Haluatko viettää talvisesongin upean pohjoisen luonnon keskellä, Tunturi-Lapissa pienessä Muonion kylässä, onnellisten ihmisten keskellä?

Oletko iloinen asiakaspalvelija ja tuntureiden kupeessa viihtyvä matkailualan osaaja, joka haluaisi työskennellä vastuullisessa matkailun edelläkävijäyrityksessä?

Etsimme nyt vastaanottotiimimme vahvistukseksi alan ammattilaista. Houkuttelisiko sinua työskentely Tunturi-Lapissa upean kansallispuiston kainalossa?

Matkailutyöntekijä

Etsimme kohteesemme Jeris Lakeside Resort työntekijöitä matkailualan yleisiin tehtäviin; laukkukuljetukset, varusvaraston tehtävät, avustavat työt yms. Jos olet innokas, tekevä ihminen ja sinulla on ajokortti sekä englanninkielen taito, niin ota meihin yhteyttä.

Kokki

Torassieppi Eco Reindeer etsii talvisesongiksi alan koulutuksella ja kokemuksella varustettua kokkia, iloisen taitavaa palveluosaajaa, joilta taittuu englanti ja löytyy työhön tarvittavat passit. Tehtävänäsi on aamiaisen, lounaan ja päivällisen, sekä a la carte annoksien valmistaminen.

Vastaanottovirkailija / Tarjoilija

Torassieppi Eco Reindeer Resort etsii talvisesongiksi alan koulutuksella ja kokemuksella varustettua vastaanottovirkailija/ tarjoilijaa, iloisen taitavaa palveluosaajaa, joilta taittuu englanti ja löytyy työhön tarvittavat passit.

Tehtävänäsi on aamiaisen, lounaan ja päivällisen, sekä a la carte annoksien tarjoileminen, juomien myynti. Lisäksi tehtävässä on vastaanottovirkailijan sekä kotatyöntekijän työtä.

Lähetä avoin työhakemus

Nimi(Pakollinen)
Sallitut tiedostotyypit: jpg, pdf, txt, doc, docx, ppt, , Max. tiedoston koko: 64 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.