Nauti upeasta syksyn väriloistosta ja
ihaile iltaisin pohjoista tähtitaivasta

Lapin syksy

Jos haluat nähdä luonnon värinäytöksen täydessä elossa, tule Lappiin! Syksy on Lapissa intiaanikesän ja revontulien aikaa. Puuttomat tunturit punastuvat punaisen ja oranssin sävyin, kun luonto valmistautuu pitkään talviuneen.

Revontulien todennäköisyys on syksyllä kohonnut maan asennon vuoksi! Tilastojen mukaan revontulien todennäköisyys syksyisin on jopa joka toinen yö. Jeris Lakeside Resortissa olet kauempana isompien keskuksien valosaasteesta, mikä myös edesauttaa revontulten bongaamista pohjoiselta taivaalta!

Kohokohdat

Optimaaliset olosuhteet revontulten näkemiseen

Ruskan väriloisto

Porotilavierailu

Koskenlasku Euroopan suurimmalla vapaana virtaavalla joella

Rentoudu saunamaailmassa

Hinta:
Alkaen: 810 € / hlö

Saatavuus
Elo- ja syyskuussa Jeris Lakeside Resortissa

Sisältää

  • Kuljetukset Kittilän lentoasemalta
  • Majoitus täysihoidolla (saapumispäivän illallisesta lähtöpäivän aamiaiseen)
  • Aktiviteettiaikataulu

Majoitus

Saatavilla Jeris Lakeside Resortissa

Aikataulu

Päivä 1
Saapuminen

Päivä 2-3
Aktiviteetit

Päivä 4
Lähtö

Maanantai ja torstai

Huom! Aktiviteettiaikataulu voi alkaa jo saapumispäivän iltana tai vasta seuraavana päivänä.

Vinkki!

Lisää varauksellesi muutama yö ja vuokraa kanootti, sup-lauta tai e-fatbike ja tutustu upeaan Jerisjärven luontoon omatoimisesti!

Aktiviteetit

Porotilavierailu

Vieraile perinteisellä lapilaisella maalaistalolla ja porotilalla. Tutustu porojen elämään ja ruoki poroja museon vieressä. Kierroksen jälkeen nautitaan kupillinen perinteistä pannukahvia tai teetä.

Koskenlasku

Koskenlasku on hauskaa kaikille! Koe neljä koskea koulutetun oppaan johdolla ja anna virran viedä! Muista varautua kunnon kastumiseen! Koskenlaskun jälkeen saat diplomin ja pääset nauttimaan kuumasta juomasta.

Revontulia leiritulen ääressä

Oppaamme kertoo revontulien alkuperästä ja myyteistä niiden takana. Nuotion ympärillä tarinoita kuunnellessa tarjoillaan kuumaa juomaa ja pientä purtavaa ja jos onni suo – ihaillaan revontulten tanssia pohjoisella taivaalla!

Iltapatikointi tunturiin

Pallas-Yllästunturin kansallispuisto on yksi Suomen suosituimpia kansallispuistoja. Tutustu Lapin mystiseen kauneuteen kävellessäsi tuntureilla. Illan hämyssä vaeltelemme tuntureille metsästämään revontulia.

Rentoudu Arctic Sauna Worldissä

Todellinen saunaelämys neljällä eri saunalla ja mahdollisuudella pulahtaa virkistävään, puhdasvetiseen Jerisjärveen.

Huom! Päivitä yksi yö AuroraHuttiin!

Vietä yösi lasikattoisessa lasi-iglussa tähtitaivaan alla!

Harriniva Hotels & Safaris pidättää oikeuden muuttaa ohjelmaa turvallisuussyihin tai muihin odottamattomiin syihin perustuen. Aktiviteettiaikataulu annetaan vieraille saapumispäivänä. Huomioithan, että osa ohjelmista toteutetaan päivällä ja osa illalla.