Alkuperäinen ja aito – vain aikuisille suunnattu Lapin seikkailulomapaketti.
Pakettiin on koottu parhaimmat talviaktiviteetit, jotka sopivat kaikille seikkailunhaluisille!

Mikä olisi paras tapa kokea Lappi?

Mielestämme talviaktiviteettien top-3 tekee lapin lomastasi unohtumattoman! Pakettiin on räätälöity aikuiseen makuun sopivat pidempi moottorikelkkasafari, kahden päivän huskysafari, sekä poropäivä pienessä Torassiepin kylässä.

Best of Lapland on vain aikuisille suunnattu on-the-move 7-yön ja 8-päivän seikkailulomapaketti!

Vietä päiväsi erämaassa luonnosta, maailman puhtaimmasta ilmasta ja mitä mukavimmista aktiviteeteista nauttien.

Kohokohdat

Yön-yli huskysafari vie sinut keskelle Euroopan viimeisimpiä erämaita

Maailman puhtain ilma ja lumiset metsät

Hinta
Alkaen 2440€ / hlö

Saatavuus
Joulu-, tammi-, helmi-, maalis-, huhtikuussa Harriniva Adventure Resortissa
ja Jeris Lakeside Resortissa
Yksi yö erämaakämpässä

Sisältää

  • Kuljetukset Kittilän lentoasemalta
  • Lämpimät talvivaatteet
  • Majoitus 7 yötä täysihoidolla (saapumispäivän illallisesta, lähtöpäivän aamupalaan), läksiäisillallinen, ilmainen kahvi ja tee saatavilla hotellin ravintolassa
  • Paketin aktiviteetit

Majoitus

Best of Lapland lomapaketti on saatavilla
Harriniva Adventure Resort ja Jeris Lakeside Resort.
Yksi yö erämaakämpässä

Aikataulu

Päivä 1
Saapuminen

Päivä 2-7
Aktiviteetit ja vapaa-aikaa

Päivä 8
Lähtö

Aloituspäivä lauantai tai sunnuntai

Special tip!


Päivittämällä illalliset Wilderness Plus Menun pääset nauttimaan paikallisista raaka-aineista ja lähiruoasta valmistetun erikoismenun joka ilta!

Voit tehdä vierailustasi ikimuistoisemman varaamalla yön revontulimajoituksessa.

Aktiviteetit

Huskyvaljakolla erämaahan


Hyppää huskyvaljakon jalaksille ja matkusta yöpymään erämaahan! Tämä kahden päivän huskysafari aloitetaan heti aamupalan jälkeen. Siis kirjaudu ulos hotellista, pakkaa tavarasi ja lähde tutustumaan omaan huskytiimiisi. Jokainen ajaa ja hoitaa oman valjakkonsa, ja ajo-opastuksen jälkeen onkin aika lähteä matkaan!

Ohjasta valjakkoa läpi lumisten metsien ja soiden samalla nauttien, kun maisemat vaihtuvat. Nauti retkilounasta ja testaa erätaitojasi, kuten tulentekoa! Pääset safarilla huolehtimaan koiravaljakostasi ja kuulemaan koirien koulutuksesta ja käytöstä rekikoirina. Illan kruunaa yhdessä lämmitetty perinteinen puusauna.

Yö vietetään erämaakämpässä, jossa yhteiset makuu- ja muut tilat*. Ajomatka noin 25 km/päivä.

Käynnistä koneet – Päivä moottorikelkoilla

Tällä safarilla laitetaan hieman vauhtia koneeseen! Käynnistä moottorit ja hyppää kelkan selkään. Safarilla pääset ajamaan lumisten metsien ja jäätyneiden järvien ja soiden ylitse samalla ihaillen Lapin laajaa ja koskematonta erämaata.

Ajomatka on 60 – 80 kilometriä ja kelkat ovat jaettuja kahden hengen moottorikelkkoja. Kuljettajaa voidaan vaihtaa puolessa välin matkaa. Lounas sisältyy ohjelmaan ja nautitaan päivän aikana.

Päivä poronhoitajana

Vietä päivä poronhoitajana pienessä Torassiepin kylässä. Porotilalla pääset kurkistamaan, millaista elämä on voinut olla lähes 200-vuotta vanhassa pirtissä ja poromuseossa, jotka palvelevat tänä päivänä vierailijoita esitellen entisajan kotitalousvälineitä, että myös tilalla käytettyjä muita vaatteita ja työvälineitä.

Poropäivän aikana opit lisää poroista ja poronhoidosta ja pääset testaamaan myös suopunginheittotaitojasi! Poropäivän päätteeksi asetu mukavasti pororeen kyytiin ja matkusta letkeästi 7 kilometrin pororeellä. Lounas kuuluu poropäivän ohjelmaan ja nautitaan päivän aikana.

Vapaapäivä – Varaa muita aktiviteetteja tai ota rennosti

Vapaa-aikaa oman bucket-listan täyttämiseen. Täydentääksesi oman Best of Lapland kokemuksesi, voit lähteä vaikka hiihtämään tai kokeilla lumikenkäilyä tai osallistua muihin ohjattuihin viikko-ohjelman talviaktiviteetteihin tai voit lähteä saunamaailmaan rentoutumaan.

Tärkeää tietoa

Moottorikelkkasafareilla omavastuu max. 800 €/moottorikelkka. Kuljettajalla tulee olla safarilla mukana voimassaoleva ajokortti, jonka ajokorttiluokka on riittävä moottorikelkan ajamiseen.

Tämä lomapaketti sopii 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Harriniva Hotels & Safaris pidättää oikeuden ohjelmamuutoksiin esimerkiksi turvallisuuteen tai keliolosuhteisiin liittyvien syiden vuoksi.

*Huomioithan, että erämaakämpässä yövyt samassa tilassa muiden retkelle osallistuvien kanssa. Ei mahdollisuutta yksityiseen majoittautumiseen.