Moottorikelkkaseikkailu Muonion metsistä Enontekiön suurtuntureille. Huiputa Suomen korkein kohta, Haltitunturi moottorikelkalla!

Matka Muoniosta Kilpisjärvelle ja yhä pohjoisemmas aina Haltin huipulle tarjoilee sinulle Lapin vaihtelevat maisemat kaikessa loistossaan. Starttaa mottorikelkkasi ja aja Muonion kuusimetsistä Enontekiön puuttomallle tundralle – arktiseen erämaahan.

Kokenut oppaamme johdattaa sinut yli tunturien ja läpi kurujen. Iltaisin ajopäivän jälkeen on aika rentoutua illallisen ja saunomisen parissa.

Seikkailun kohokohta on nousu Haltille – huipulta avautuu maisema Norjan vuorille ja laajaan lumiseen erämaahan ympärilläsi.

Tule mukaan klassikon maineen saaneelle moottorikelkkaseikkailulle ja ole parhaimmillasi erämaassa!

Kohokodat

 • Valloita Haltitunturi, Suomen korkein huippu
 • Seikkaile läpi Tunturi-Lapin vaihtelevien maisemien
 • Hio ajotaitojasi vaihtelevissa maastoissa

Hinta

Alkaen 3010€ / hlö

Saatavilla
Helmi-, Maaliskuu Harriniva Adventure Resortissa

Muut ajankohdat sopimuksesta, minimissään 4 henkilöä

  Harriniva Summit Adventure map

Ohjelma

Päivä 1 – Tervetuloa!

Tervetuloa Lappiin! Lentokenttäkuljetuksen jälkeen saavut Muonioon, jossa nautit illallista ja majoitut safarimajoituksessa.

Päivä 2 – Seikkailu alkaa

Tapaa kokenut oppaasi ja ryhmäsi kanssaseikkailijat aamiaisen jälkeen. Opas kertoo tulevasta ohjelmasta ja antaa turvaohjeet sekä ajo-opetusta.

Starttaa moottorikelkkasi ja seikkailu kohti pohjoista läpi lumisten metsien alkaa! Iltapäivällä saavut Palojärvelle, jossa illallinen ja lämmin sauna odottavat.

Ajomatka 100 km

Päivä 3 – Läpi lumisen erämaan

Aamiaisen jälkeen seikkailu jatkuu. Tulevien päivien aikana ajat puuttomalla tunturiylängöllä, jossa sää voi vaihtua nopeasti auringonpaisteesta lumimyrskyyn.

Ihaile valkoista erämaata joka jatkuu silmänkantamattomiin ja seuraa opasta tuntureiden yli ja kurujen läpi. Nauti illallista perillä Kilpisjärven kylässä ja majoitu kodikkaissa mökeissä tai asunnoissa.

Ajomatka 140 km

Päivä 4 – Haltin huippu & Kolmen valtakunnan rajapyykki
 
Päivän etappi vie sinut suurtuntureille. Huiputa Suomen korkein tunturi Halti moottorikelkalla! Jos keli suosii, näet huipulta henkeäsalpaavan maiseman Norjan vuorille.

Matka jatkuu Ruotsin tuntureille ja vierailet Kolmen valtakunnan rajapyykillä, jossa Suomi, Ruotsi ja Norja kohtaavat. Pitkän päivän jälkeen Kilpisjärvellä lämmin sauna ja maittava illallinen ovat tervetulleita.

Ajomatka 120 km

Päivä 5 – Tuntureiden sylissä

Tänään ajat Kilpisjärveltä takaisin kohti Palojärven kylää reitillä joka kulkee osittain Victoria reittiä Suomen ja Ruotsin rajaa myötäillen. Ajat syvällä tuntureiden sylissä villin erämaan ympäröimänä.

Saavuttuasi Palojärvelle nauti illallista ja rentoudu saunan löylyissä.

Ajomatka 140 km

Päivä 6 – Viimeinen ajoetappi

Aamiaisen jälkeen aloita viimeinen ajopäivä kohti Muoniota erämaareittejä seuraillen samalla kun maisema vaihtuu metsäiseksi.

Saavuttuasi Muonioon ja hotellille on aika juhlia! Muistele yhdessä ryhmäsi kanssa seikkailun kohokohtia ja nautiskele lappilaisista erikoisuuksista jäähyväisillallisen merkeissä.

Ajomatka 100 km

Päivä 7 – Näkemiin

Aamiaisen jälkeen kuljetus vie sinut Kittilän lentokentälle.

Pakettiin sisältyy

 • Meno-paluu lentokenttäkuljetukset Kittilä-Muonio
 • Lämpimät moottorikelkkavarusteet
 • Kaikki majoitus ja täysihoito (saapumispäivän illallisesta lähtöpäivän aamiaiseen)
 • Yöpyminen jaetussa majoituksessa ennen ja jälkeen moottorikelkkasafarin
 • Neljä yötä mökissä tai asunnossa moottorikelkkasafarin aikana
 • Aktiviteettiohjelma

Majoitus

Ensimmäisen ja viimeisen yön majoitus on Harriniva Hotels & Safaris kohteessa tai yhteistyökumppaneilla Muonion alueella.


Moottorikelkkasafarin aikana yövyt kaksi yötä mökeissä, asunnoissa tai hotellihuoneissa. Majoitukset ovat viihtyisiä ja niissä on yhteiset peseytymis- ja wc-tilat koko ryhmälle.

Tärkeää tietoa

Kaikki ohjelmassa esitetyt ajomatkat ovat arvioita. Reitti saattaa muuttua kelin, turvallisuuden tai muiden yllättävien tilanteiden johdosta.

Osallistujan tulee olla vähintään 18 vuotias, jolla on tarvittava ajokortti. Safarilla jokainen ajaa omaa moottorikelkkaa, ei mahdollisuutta jakaa moottorikelkkaa toisen kanssa. Ohjelma vaatii riittävän hyvän fyysisen kunnon.

Moottorikelkkasafari ajetaan Ski-Doo Grand Touring Sport 600 ACE nelitahti moottorikelkalla.